Home Smartphones & Tablets 5 smartphone releases in 2019

5 smartphone releases in 2019

by Rosalyn van Moorselaar
Smartphone releases 2019

Natuurlijk kijken we allemaal weer uit naar de nieuwste smartphones. Welke smartphone releases kunnen we verwachten in 2019? Welke merken gaan ons dit jaar weer verrassen met nieuwe technische hoogstandjes? We zetten op een rij welke labels al een tipje van de sluier hebben opgelicht. De verwachte smartphones in 2019:

1. Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 zit er echt aan te komen. Deze nieuwe smartphone wordt verwacht in februari, een van de eerste smartphone releases van 2019 dus. Deze telefoon staat ongetwijfeld aan de top van bestsellers als het gaat om nieuwe smartphones van 2019. Het scherm zou de volledige voorkant vullen en dat betekent dat ook de camera en de knop om je vingerafdruk te scannen in het scherm verwerkt zijn. Ook een bijzondere verandering: aan de achterkant vind je niet langer 1 camera, maar minimaal 3 camera’s. Verder zouden de apps veel sneller opstarten en laadt de telefoon ook nog eens vlotter op.

2. Nokia 9

De planning was om deze smartphone al in januari op de markt te brengen, maar dat is de fabrikant niet gelukt. Nu is de verwachting dat de Nokia 9 eind februari zal worden gepresenteerd. Er zijn in ieder geval voldoende officiële foto’s verschenen om hierop te kunnen vertrouwen. De kans is groot dat dit model maar liefst 5 camera’s aan de achterzijde krijg, een zogenaamde pentalens. Aan de voorzijde zit daarentegen maar 1 lens.

3. Huawei P30

De Huawei P30 zit eraan te komen in maart. Deze modellen beschikten al langer over meer dan 1 camera, maar de verwachting is dat dat alleen nog maar zal verbeteren in dit nieuwe model. Misschien zitten hier zelfs meer dan 3 camera’s op? Het zou echter heel goed kunnen dat het toch weer om 3 camera’s gaat, maar dat de kwaliteit van de lenzen sterk verbeterd is. Absoluut een pluspunt dus.

Lees ook: Dit zijn dé technologische ontwikkelingen van 2019

4. OnePlus 7

OnePlus komt standaard met zijn smartphone releases in april of mei, dus dat zal ook in 2019 weer het geval zijn. Het merk wil verrassen met een 5G-smartphone en dat betekent een teleurstelling voor de Nederlandse liefhebbers van het merk, want dit netwerk is nog niet beschikbaar in ons land. Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe smartphone, maar de kans is groot dat het scherm wat groter is en dat de opslagcapaciteit eveneens vergroot is.

5. Google Pixel 4

Eigenlijk kunnen we hier nog weinig over onthullen, want Google komt altijd pas in de herfst met zijn releases. De Pixel 3 is dan ook net pas uitgebracht en waarom hebben we het dan al over de Pixel 4? Deze zal waarschijnlijk wel tot de nieuwe smartphones van 2019 behoren en daarom wilden we hem niet aan dit rijtje laten ontbreken. Ook Google Pixel 4 behoort tot de verwachte smartphones voor 2019! Ook bij dit model zal je kunnen rekenen op diverse verbeteringen, maar op welk gebied durven we nog niet te zeggen. Wellicht wordt de cameralens verbeterd en zal de systeemsnelheid verhoogd worden.

Welke nieuwe smartphones in 2019 zijn jouw favorieten?

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer