Home Adverteren

Adverteren

by Redactie

Op deze pagina vind je voor welke samenwerkingen Technika10 open staat. Benieuwd naar de tarieven van de verschillende samenwerkingen? Dan kun je het beste een mailtje sturen via het contactformulier. Belangrijk voor een samenwerking is dat deze aansluit bij de doelgroep van Technika10. Dit zal het uitgangspunt zijn bij het aannemen van een opdracht.

Samenwerkingen

Technika10 is een relatief nieuw tech platform waardoor wij vooralsnog weinig commerciële samenwerkingen hebben gehad. Voor jou heeft dit zowel voor- als nadelen. Het voordeel hieraan is dat onze volgers onze mening waarderen en dit niet zien als een commercieel praatje. Daarnaast zal Google Technika10 ook meer waarderen doordat er vooral informatieve en inspirerende content wordt gecreëerd en geen bulk aan commerciële artikelen met links naar allerlei webshops en andere commerciële bedrijven. Het nadeel is dat onze bezoekersaantallen en social media volgers nog op een laag niveau zitten, maar daar zijn we druk mee bezig.

Product review

Heb jij een webshop met tech gerelateerde producten? Dan is het mogelijk om deze in te sturen om zo het product onder de aandacht te brengen. Onze tech fanaten zullen zich over het product buigen en indien interessant genoeg zal het product en de webshop in één van de artikelen meegenomen worden. Tenzij anders overeengekomen kunnen wij niet altijd garanderen dat een product terugkomt in een artikel of op social media.

Advertorial

De meest gangbare vorm van adverteren is uiteraard de advertorial. In overleg met jou wordt er van tevoren afgesproken waar het artikel aan moet voldoen en welke links er verwerkt mogen worden. Bij voorkeur schrijven wij de advertorials zelf aangezien wij onze doelgroep het beste kennen. Bij de advertorials komt geen advertorial/gesponsord melding te staan aangezien wij als geen ander weten dat dit funest is voor de kracht van de links.

Informatief of inspirerend artikel

Een informatief of inspirerend artikel kan bij wijze van spreken over van alles gaan. Zo kan een inspirerend of informatief artikel vertellen over de bezienswaardigheden van Wenen of over 5 tips om je reisverzekering te regelen. Bij deze manier van samenwerken willen we het wij van wc-eend adviseren wc-eend verhaal zoveel mogelijk beperken. Jouw bedrijfsnaam wordt dan ook niet benoemd, maar je krijgt wel 1 of 2 links in het artikel.

Winactie

Een winactie is een leuke manier om onze trouwe tech fanaten kennis te laten maken met een merk of product. In overleg kan een winactie op Technika10 en social media gedeeld worden.

Contact

Enthousiast geworden om te werken aan de naamsbekendheid en online vindbaarheid van jouw bedrijf? Neem dan contact op via het contactformulier.

Adres

SW Online Marketing & Media B.V.
Kolveniersstraat 1a
5021HG Tilburg

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer