Home Koopgidsen Dit is de beste VR bril voor de iPhone [EXPERT REVIEW]

Dit is de beste VR bril voor de iPhone [EXPERT REVIEW]

by Redactie Technika10
Beste VR bril iphone

Virtual reality is een letterlijk levensechte toevoeging aan het kijken van films of series en het spelen van games. Je kunt deze ervaring op een eenvoudige manier realiseren door het opzetten van een VR bril. Je stapt hiermee in een levensgrote virtuele (3D) omgeving zonder de grenzen die we associëren met tv- of computerschermen. Een Vr bril is ook verkrijgbaar voor je iPhone. Je hebt hier zelfs dusdanig veel keuze dat je jezelf zult afvragen wat de beste VR bril voor de iPhone is. In deze Expert review geven we je het antwoord. We geven je niet alleen inzicht wat de beste VR bril voor de iPhone is maar ook waar je op moet letten bij de aankoop hiervan.

De beste VR bril voor de iPhone kopen? Dit zijn je opties!


1. Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel Racing
1. Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel RacingOnze #1 keuze
2. VR-i EVOLUTION 3S
2. VR-i EVOLUTION 3S
3. Azuri AZMYVR
3. Azuri AZMYVRFraai design
4. Premium Virtual Reality Bril i-120
4. Premium Virtual Reality Bril i-120
5. Roxiq VR bril 3D
5. Roxiq VR bril 3D
6. Toi-toys 3d Virtual Reality-bril Pro
6. Toi-toys 3d Virtual Reality-bril Pro
7. Esperanza 3D Virtual Reality Bril
7. Esperanza 3D Virtual Reality Bril
8. i12Cover VR Bril
8. i12Cover VR Bril
9. Goliath - VRSE Batman
9. Goliath - VRSE Batman
10. VR BOX Virtual Reality 3D Bril
10. VR BOX Virtual Reality 3D BrilVoordeligste!

1. Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel Racing

Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel Racing

Zoals de naam al aangeeft is de Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel Racing een virtual reality bril die je kunt gebruiken voor de perfecte game ervaring. De VR bril wordt dan ook geleverd met een bijbehorend stuurtje.

Het realistische beeld en de trillingen op het stuur zorgen voor de optimale game beleving. De Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel Racing is geschikt voor zowel de iPhone als een Android smartphone.

Bestel de Vr Entertainment Virtual Reality-bril Real Feel Racing voordelig en snel bij deze vertrouwde webshops:

2. VR-i EVOLUTION 3S

VR-i EVOLUTION 3S

De VR-i EVOLUTION 3S is een kwalitatief zeer hoogwaardige VR bril. Als je deze VR bril ziet, begrijp je direct waarom we deze optie in de lijst van beste VR bril voor de iPhone hebben opgenomen.

De extra grote lenzen zorgen voor een scherp beeld en dus een spectaculaire beleving. Tevens zijn de lenzen voorzien van een “Blue Light Filter” om vermoeide ogen tegen te gaan. De VR-i EVOLUTION 3S is geschikt voor iedere smartphone.

Bestel de VR-i EVOLUTION 3S voordelig en snel bij deze vertrouwde webshops:

3. Azuri AZMYVR

Azuri AZMYVR

De Azuri AZMYVR is een VR bril met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze bril is voorzien van een LCD scherm, heeft een prima draagcomfort en is geschikt voor iedere smartphone met een schermformaat tussen de 3 en 6 inch.

Met de Azuri AZMYVR kun je urenlang genieten van VR beelden. Begeef je in een wereld waarin je bijna zou vergeten dat je een VR bril op hebt.

Bestel de Azuri AZMYVR voordelig en snel bij deze vertrouwde webshops:

4. Premium Virtual Reality Bril i-120

Premium Virtual Reality Bril i-120

De Premium Virtual Reality Bril i-120 is ook zeker een optie die in dit rijtje van de beste Vr brillen past. Dit is een kwalitatief hoogwaardige Vr bril met extra grote lenzen voor een zeer scherp beeld.

De Premium Virtual Reality Bril i-120 is voorzien van een zachte leren oogbescherming voor een optimaal draagcomfort. Deze VR bril is geschikt voor smartphones (iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, OnePlus en Huawei) met een afmeting tussen de 4,7 en 6,0 inch. 

Bestel de Premium Virtual Reality Bril i-120 voordelig en snel bij deze vertrouwde webshops:

5. Roxiq VR bril 3D

Roxiq VR bril 3D

De Roxiq VR bril 3D is een VR bril met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze bril bevat een handig klemsysteem waarmee je de iPhone op een eenvoudige manier stevig kunt positioneren.  De Roxiq VR bril 3D is bekleed met een zachte flexibele stof voor een prettig draagcomfort.

De Vr bril is voorzien van 2 (grote) lenzen van 36mm die zowel naar voren als naar de zijkant te verplaatsen zijn. Op deze manier kun je de bril volledig naar wens afstellen, ook als je brildragend bent.  Deze VR bril is als een van de weinige opties ook geschikt voor AR (Augmented Reality). Deze nieuwe- en opkomende techniek wordt ook wel TR (Toegevoegde Realiteit) genoemd.

Bestel de Roxiq VR bril 3D voordelig en snel bij deze vertrouwde webshops:

VR ervaren? Koop een smartphone VR bril!

Virtual reality simuleert een omgeving waarin de gebruiker via diverse zintuigen wordt ondergedompeld in een levensechte ervaring. Om dit laatste even letterlijk te nemen: je kunt het idee hebben dat je in een oceaan zwemt met dolfijnen terwijl je op een stoel in je badkamer zit met je voeten in een teiltje water. Overal waar je kijkt zie je dolfijnen en andere oceaan bewoners zwemmen en leven, waar je ook kijkt. Er is immers sprake van een 360 graden weergave dat dus geen grenzen kent. Je “vergeet” dus even dat het niet echt is. Deze virtuele werkelijkheid ervaring wordt “presence” genoemd.  

Hoewel VR niet nieuw is, zijn er veel mensen voor wie virtual reality wel een nieuwe ervaring is. Als dit bij jou ook het geval is, is het zeker een goede keuze om een smartphone VR bril aan te schaffen. Dit is de goedkoopste- en makkelijkste manier om VR te ervaren. Een smartphone VR bril is een soort hoofdsteun waarin de smartphone kan worden geplaatst. Je smartphone kun je op die manier uiteraard gebruiken als computer en als beeldscherm. De VR apps kun je downloaden via stores op je smartphone. Het is hierbij wel goed om rekening mee te houden dat de prestaties en graphics van je VR ervaring kunnen variëren. Dit is afhankelijk van de resolutie van je smartphone en de kwaliteit van de app (de film of de game) die je downloadt.

VR bril iPhone beste

Voordelen van virtual reality

Er zijn diverse voordelen van virtual reality te benoemen buiten het feit dat dit een betere (lees reëlere) beleving geeft bij het bekijken van films en het spelen van games. VR biedt mogelijkheden om mensen op een geavanceerde manier op te leiden of van informatie te voorzien zonder dat hierbij fysieke aanwezigheid noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een virtuele wandeling door een huis of zelfs een gebouw wat niet bestaat. De beleving van virtual reality is zo echt dat deze toepassing zelfs wordt gebruik om angststoornissen te behandelen. Daarnaast is deze toepassing een perfecte keuze om in een vliegtuig ongestoord te kunnen kijken naar een programma van je eigen keuze. Wat ook interessant is om te weten is dat je met behulp van de camera 360 graden foto’s kunt maken op je vakantieadres en dit gevoel thuis nog eens herbeleven. De beleving van bijvoorbeeld een onvergetelijke safari in Afrika kun je niet op een realistischere manier herbeleven! 

VR bril iPhone kopen? Je hebt veel keuzemogelijkheden!

Als je op zoek bent naar het “instapmodel” om VR op je iPhone te ervaren, verwijzen we je naar Google Cardboard. Dit is inderdaad een letterlijk kartonnen uitvoering in vorm van een bouwpakket. Je kunt dit standaard bouwpakketje op een eenvoudige manier in elkaar zetten om voor een kleine prijs een VR-bril uit te proberen. Comfortabel is uiteraard anders. Dit is dan ook de reden dat deze optie niet is opgenomen in onze lijst waarin we je aandacht vestigen op de beste VR bril voor de iPhone. Als je een VR bril voor de iPhone wilt kopen heb je genoeg andere keuzemogelijkheden. De markt hierin is enorm gegroeid. Voor iedere combinatie van wens en budget is er wel een geschikte VR bril te vinden. Het is echter wel aan te raden om iets dieper in de buidel te tasten als je op zoek bent naar de beste VR bril voor de iPhone.

Waar let je op bij het selecteren van een VR bril voor de iPhone?

Er zijn een aantal factoren waarop je moet letten bij het selecteren van een VR bril voor de iPhone. De beste VR bril voor de iPhone is voorzien van de meest geavanceerde technologie, heeft mooie vormgeving en zit uiteraard comfortabel. Daarnaast is deze bril compatibel met alle moderne iPhone uitvoeringen (zoals de iPhone X, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 11 en iPhone 12). Daarnaast spelen uiteraard de hoeveelheid zichtbare pixels een rol en de interpretatie hoe breed het beeldscherm is. 

Je ziet dan ook dat de opties die wij onder je aandacht brengen als de beste VR bril voor de iPhone vaak voorzien zijn van extra grote lenzen voor een extra scherp beeld en extra filters om vermoeide ogen tegen te gaan. Anti-straling lenzen blokkeren de elektromagnetische straling zonder zicht bijwerkingen. Daarnaast bevatten de betere VR brillen over een brandpuntsafstand in plaats van alleen de mogelijkheid de lenzen op een afstand te plaatsen.

Tot slot is het goed om voor de volledigheid te vermelden dat we schrijven over de beste VR bril voor de iPhone maar dat je deze term wel iets ruimer kunt nemen. De meeste VR brillen voor de iPhone zijn immers ook compatibel met andere smartphones. 

You may also like

Leave a Comment

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer