Home Elektronica Dit is het interessante aanbod in Bose Home speakers

Dit is het interessante aanbod in Bose Home speakers

by Rob
Bose Home speakers

Als je op zoek gaat naar een goede speaker voor thuis of een multiroom audio combinatie, is het aanbod van Bose zeker een overweging waard. Dit is een van de premium merken op dit gebied. Reden genoeg om het interessante aanbod in Bose Home speakers eens tegen het licht te houden, zeker nu hier de Bose Portable Home Speaker aan toe is gevoegd. Wat zijn de beste Bose Home speakers voor jou? Op basis van deze informatie kun je een overwogen keuze maken.

Hoe de Bose Home lijn in Wi-Fi speakers eruit ziet

Elders op deze site besteden we veel aandacht aan Denon speakers,  Hebben we een vergelijking gemaakt tussen de JBL Boombox 1 en de JBL Boombox 2 en vertellen we je alles over de Sonos Arc en de Sonos Beam. De Bose Home lijn past perfect in dit rijtje. Ook dit zijn smart Wi-Fi speakers die van een uitstekende kwaliteit zijn. Als we de Bose nieuwste familielid als voorbeeld nemen, de Bose Portable Home Speaker, is dit een draagbare speaker waaruit een 360-graden geluid met intens diepe bassen komt. De geluidskwaliteit is van een niveau waar de meeste speakers van dit formaat niet aan kunnen tippen. Toegegeven, de prijsstelling is hier ook naar maar als geluidskwaliteit je primaire keuzecriterium is, moet je zeker de Bose Home lijn in Wi-Fi speakers bekijken. De Bose Home speaker 300 (een kleine mono speaker) en de Bose Home speaker 500 (een grote stereo speaker) zullen je met betrekking tot geluidsbeleving zeker niet teleurstellen. Hoogste tijd dus om nu het Bose Home Speaker aanbod aan je voor te stellen.

Bose Portable Home Speaker, draagbare mono speaker met accu

De Bose Portable Home Speaker is een draagbare mono speaker die voorzien is van een accu. Hierdoor ken je de speaker zowel in als om het huis gebruiken. De speaker kan tegen wat regen (IPX4) dus ook dat is geen probleem. De Bose Portable Home Speaker kan je 12 uur van muziek voorzien zonder dat deze opgeladen hoeft te worden. De speaker bevat drie passieve radiators en een woofer als ingebouwde actieve driver. Het mono (1.0) geluid is naar beneden gericht waardoor het volledig rondom te horen is. Het “richten van de speaker” is er dus niet meer bij. Om muziek te streamen naar de Bose Portable Home Speaker kun je gebruik maken van Wi-Fi, de Bose Music app of Apple Airplay 2. Daarnaast kun je geluid op deze speaker afspelen over bluetooth. Dit zijn je enige opties want deze speaker beschikt niet over een AUX uitgang. Het maken van een bedrade connectie is niet mogelijk. Je kunt de speaker bedienen via spraakcommando’s of via de knoppen boven op het apparaat.

Home speaker 300, kleine mono speaker

De Home speaker 300 is een kleine mono speaker met veel overeenkomstige kenmerken met de draagbare variant. Ook deze speaker bevat immers drie passieve radiators en een woofer als ingebouwde actieve driver en ook in dit geval is het mono (1.0) geluid naar beneden gericht voor een 360 graden geluidsweergave. Het grote verschil is dat de Home speaker 300 geen accu heeft en dus moet worden aangesloten op het stroomnetwerk. Als je muziek wilt streamen kun je gebruik maken van Wi-Fi, de Bose Music app of Apple Airplay 2. Daarnaast kun je geluid op deze speaker afspelen over bluetooth. Een andere optie waar deze kleine mono speaker wél over beschikt, is een AUX ingang, een 3.5 mm jack aansluiting. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook je platenspeler aansluiten en een combinatie maken tussen oude en nieuwe functionaliteiten. 

Bose Home speaker 500, een grote stereo speaker

Tot slot even een blik op de grootste (stereo) speaker uit de Bose Home lijn, de Bose Home speaker 500. In deze grote stereo speaker zitten twee woofers die in dit geval opzij zijn gericht voor een betere stereo weergave van het geluid. Het streamen van muziek doe je op dezelfde manier als bij de kleinere 300 speaker het geval is. Daarnaast beschikt ook de Bose Home speaker 500 over een AUX ingang. Daarnaast kun je de Bose Home speaker 500, evenals de 300 overigens, bedienen met de knoppen aan de bovenzijde van de speaker of met spraakcommando’s. De Bose Home speaker 500 beschikt, in tegenstelling tot de kleinere variant, over een ingebouwde display. Ook deze home speaker moet aangesloten worden op het stroomnetwerk om te kunnen genieten van een uitstekende audio beleving want daar staat Bose zeker voor in met deze home lijn in Wi-Fi speakers.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer