Home Gadgets De 10 leukste gadgets als kerstcadeau

De 10 leukste gadgets als kerstcadeau

by Rosalyn van Moorselaar
Gadgets

Met de kerstdagen is het altijd weer moeilijk om een origineel cadeau te verzinnen. Misschien trekken jullie lootjes en moet je dus voor een specifiek iemand iets uitkiezen. Misschien geef je aan iedereen een cadeautje en probeer je dan iets te vinden wat bij die persoon past. Maar origineel blijven valt niet mee. Heb je al eens erover nagedacht om een gadget cadeau te doen? Wij hebben 10 leuke gadgets op een rij gezet om cadeau te geven.

Bureaubiljart

Een biljarttafel geef je niet zo snel cadeau aan iemand, maar wat dacht je van bureaubiljart? Dit is een miniversie van een biljarttafel en ziet er hartstikke leuk uit. Bovendien is het ook nog eens ideaal om even te ontspannen wanneer je de hele dag aan het werk bent achter je bureau.

Oplaadstation

Een stopcontact is niet altijd in de buurt en een stekker heb je ook niet altijd bij de hand. Een draadloos oplaadstation is perfect om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden. Je kunt je apparaten tijdens het opladen gewoon blijven gebruiken. Onmisbaar op je bureau of in de woonkamer!

Prikbord met wereldkaart

Reizen is razend populair, zowel bij ouderen als bij jongeren. Een prikbord met wereldkaart is hartstikke leuk voor aan de muur. Daar kun je zowel foto’s of andere herinneringen op prikken als brochures van je volgende bestemming.

Prikbord wereldkaart

Action cam

Mag de gadget wel eens wat meer kosten? Wat dacht je van een action cam? Deze camera’s zijn speciaal ontworpen om snelle beelden helder en duidelijk vast te leggen.

Lees ook: Dit zijn de beste action cams om jouw beelden vast te leggen!

Telefoon- of tablethouder

Een telefoon- of tablethouder is ideaal. Zo is je houding vele malen beter en kun je lekker gamen, appen of door je galerij scrollen. Er zijn ook speciale telefoonhouders voor op de fiets of in de auto.

Drone

Drones zijn helemaal niet meer zo prijzig als ze in het begin waren. Jong en oud kun je verrassen met deze tech gadget. Het is niet alleen leuk om met de drone te vliegen, maar je kunt er ook nog eens originele beelden mee vastleggen, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft.

Drone

Virtual Reality Bril

Heb jij al eens een VR-bril geprobeerd? Hiermee beland je in een virtuele wereld, waarin van alles te beleven valt. Video’s, games, ze lijken allemaal levensecht wanneer je een VR-bril draagt.

Powerbank

Een praktisch cadeautje voor onderweg. Niets is zo vervelend als wanneer je nog een hele dag te gaan hebt, en je mobiel plotseling leeg is. Een powerbank is een draadloze oplader waarmee je jouw apparaten ook onderweg op kunt laden. Let op: een powerbank moet wel eerst opgeladen zijn voor je hem kunt gebruiken!

Pasjeshouder

Tegenwoordig hebben we bijna alleen nog maar pasjes, maar waar laat je die? In je portemonnee is daar vaak niet genoeg plaats voor, maar al je pasjes bij je telefoon bewaren is ook niet handig. Een pasjeshouder is dan heel handig. Je hebt zelfs speciale pasjeshouders met skim-beveiliging.

Sporthorloge

Een sporthorloge of smartwatch is het helemaal in deze dagen. Gelukkig zijn we steeds meer bezig met onze gezondheid en een sporthorloge is dan een goede leidraad. Bovendien staat het ook nog eens hip!

Smartwatch

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer