Home Gaming Dit zijn de 5 tofste drankspel apps voor jou en je vrienden

Dit zijn de 5 tofste drankspel apps voor jou en je vrienden

by Rosalyn van Moorselaar
Drankspel app

Wil je een gezellige activiteit voor een avondje met je vrienden? Of zijn jullie met de hele familie bij elkaar en willen jullie echt lachen met elkaar? Dan is een drankspel een leuke optie. Er zijn een aantal toffe drankspel apps waarmee je simpele drankspelletjes met elkaar kunt doen. Je kunt kiezen voor een drankspel app voor 2 personen of voor een hele groep.

De 5 leukste drankspel apps

Game of Shots

Voor lekker veel opties download je Game of Shots. Bij deze drank app kun je namelijk allerlei soorten drankspellen doen. Het zijn bekende drankspellen die zeker voor plezier zullen zorgen. Wat dacht je van Truth or Dare? Of Never Have I Ever? Met een verrassende quiz wordt het absoluut gezellig. Bij Game of Shots krijg je bovendien bij elk spel een duidelijke uitleg. Daardoor kun je elk spel gemakkelijk spelen.

Bomba Drink

Bomba Drink is een relatief nieuwe drank app. Hierbij ‘verandert’ je smartphone in een bom die zal ontploffen wanneer er niet op tijd antwoord gegeven wordt op de vraag. De vragen zijn ondeugend en verrassend. Weet iemand er geen antwoord op of duurt het te lang voor het antwoord komt, dan moet hij of zij een drankje nemen.

Zorg er natuurlijk wel voor dat je smartphone goed opgeladen is. Lees ook: ‘Hoe laad ik mijn apparaten op zonder stopcontact te gebruiken?

Drinking Wheel

Wil je wel eens een ander drankspel doen? Met de drankspel app Drinking Wheel zit je dan zeker goed. Deze app is beschikbaar voor Apple. Het concept is niet volledig nieuw; iedereen heeft wel eens gehoord van het oude flessenspel. Bij Drinking Wheel draai je aan het rad, waarna er een uitdaging volgt. Dit kan met drank te maken hebben, maar je kunt ook een gekke opdracht krijgen.

Drankspellen

Drink and Tell

Ook dit is een vrij nieuwe drankspel app. Toch is het al vaak gedownload. Geen wonder, want Drink and Tell behoort tot de simpele drankspellen, terwijl het toch erg leuk is. Er zijn diverse categorieën, zoals liefde, persoonlijkheid en ethiek. Elke deelnemer beantwoordt de vraag en houdt het antwoord geheim. Heeft iedereen geantwoord, dan pas wordt het werkelijke antwoord onthuld. Heb je de vraag verkeerd beantwoord, dan wordt dat een drankje!

iPuke

Eigenlijk is iPuke een simpele drankspel app die gebaseerd is op kaarten met opdrachten. De meest gekke en bizarre vragen en opdrachten komen erin voor, waardoor het ijs al snel gebroken is. Wanneer je de app opent, kies je de gratis optie en voer je het aantal spelers in. Deze drankspel app is dus ook geschikt voor 2. Het is echter ook heel goed mogelijk om het spel met 100 man te spelen. Er zijn telkens twee opties: een gekke opdracht uitvoeren of een bepaalde hoeveelheid alcohol drinken.

Kies jouw drankspell app en drink verstandig

Natuurlijk is het bij een drankspel altijd verstandig om niet over je grenzen te gaan. Zorg ervoor dat het verantwoord blijft en drink verstandig. Proost!

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer