Home Gadgets De 7 beste babyfoons met camera

De 7 beste babyfoons met camera

by Rosalyn van Moorselaar
De 7 beste babyfoons met camera

In de zorg voor je baby wil je het beste en er is op dit terrein inmiddels ook een groot aantal producten te koop. Welke zijn het best getest en ook door de Consumentenbond aanbevolen en wat is de beste koop?  We hebben de beste babyfoons met camera voor je op een rij gezet. Dit zijn babyfoons met camera omdat deze de normale babyfoons met alleen een audio-verbinding bijna compleet hebben verdrongen. Persoonlijke voorkeur en beschikbare functies spelen ook een rol om de keuze die jij maakt bij het lopen van de babyfoon om jou een veilig gevoel te geven.

1. Luvion Grand Elite 3 Connect

Het grote voordeel van deze babyfoon is dat je het een complete en zeer betrouwbare beeldtelefoon is omdat in de test er altijd verbinding was, ook onder moeilijke omstandigheden. Er is een ouderunit die door een storingvrije digitale verbinding tot 50 meter een gegarandeerd beeld geeft. Je kan deze Luvion ook in een combinatie met app gebruiken. Je kan er foto’s en video’s mee maken en de camera is op afstand te bedienen en heeft een zoomfunctie.

2. Alecto DVM-200

Met de Alecto kan je jouw baby bekijken wanneer jij maar wil. De draaibare camera plaats je in de babykamer en de monitor neem je mee naar iedere gewenste locatie. Je kan inzoomen als de kleine onrustig wordt en door de 2-way audio kan je ook op afstand de baby geruststellend toespreken. Er is ook een optie om slaapliedjes te laten horen. Je kan ook instellen dat je een signaal krijgt als de temperatuur in de slaapkamer te hoog of te laag wordt. Een veilig gevoel is dus verzekerd.

3. Luvion Essential

Deze babyfoon heeft diverse bijzondere functies waardoor jij je op je gemak kan voelen. De monitor met kleurendisplay geeft ook heldere beelden gedurende de nacht. Maar deze babyfoon is ook bedoeld om jou rust te brengen. Er is een Vox-functie voor baby’s die meestal zonder problemen door slapen. Pas als er geluid in de kamer klinkt gaat de babyfoon weer aan. Dat is voor jou ook kalmerend. Een slaapliedje behoort ook tot de mogelijkheden. De camera kan je niet op afstand draaien. De accu gaat niet erg lang mee, maar dat is geen probleem omdat je ook het stopcontact kunt gebruiken.

4. Philips Avent SCD843/91

Een leuk extraatjes van deze babyfoon met camera is dat er ook een trilfunctie beschikbaar is. Zo mis je het ook niet als jouw baby wakker wordt en geluid gaat maken als jij bijvoorbeeld stofzuigt. De baby-unit is eenvoudig aan de wand te bevestigen en je kan het beste zicht kiezen en de in-en uitzoom functie daardoor optimaal gebruiken. Er is 2-way audio om het kleintje te kunnen toespreken maar je kan ook een slaapliedje opzetten. Er is geen mogelijkheid om video’s te maken met deze camera.

5. Luvion Easy

Deze Luvion heeft minder functies dan de duurdere uitvoeringen maar het is een handige babyfoon met camera die het ‘werk’ doet. De camera zet je naast het bed of bevestig je aan de wand. Omdat de babyfoon een Vox-functie heeft, schakelt de ouder-unit automatisch in als er geluiden zijn op de kinderkamer. Niet alleen overdag kan je de camera gebruiken, ook tijdens de nacht heb je door de infrarood optie een zicht tot op 5 meter. Binnenhuis is het bereik ongeveer 50 meter en buitenshuis bijna 300 meter. Je krijgt een melding als de afstand tussen camera en ouderunit te groot wordt.

6. Alecto DVM-75

De DVM-75 is hef meer eenvoudige model van Akecto. Deze babyfoon met camera beschikt echter ook al over een aantal handige opties. De camera kan op afstand worden gedraaid en je kan ook inzoomen. Er is een infrarood-optie op de camera zodat je ook in de nacht een goed zicht op je kind kan houden. De babyfoon heeft tweewegcommunicatie. Er is echter geen trilfunctie of stilte notificatie mogelijk.

7. Orreti HD 2MP WiFi camera Babyfoon

De Orretit heeft een aantal handige functies waaronder een op afstand bestuurbare camera, nachtlicht, terugspreek-optie en bewegingsdetectie. Het systeem bestaat uitsluitend uit een camera. De ouderunit bestaat uit een eigen smartphone of een tablet. Hierdoor kan je ook video’s en foto’s maken en opslaan via de standaard functies van je apparatuur. De camera is niet geschikt voor batterijen en heeft geen accu. De camera ondersteunt alleen WiFi 2.4 GHz. Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en geschiktheid van deze babyfoon met camera.

Lees ook: Zo hergebruik jij je oude iPhone

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer