Home Smartphones & Tablets De beste apps voor zzp-ers op een rijtje

De beste apps voor zzp-ers op een rijtje

by Redactie
De beste apps voor zzp-ers op een rijtje

Eigen baas zijn heeft zo z’n voor- en nadelen. Het fijn dat je altijd zelf je eigen uren en het werk dat je op je neemt kan bepalen. Aan de andere kant moet je alles zelf regelen en organiseren. Daarom is het fijn dat er apps bestaan die je het leven als zzp-er net even makkelijker maken. Of je nu als zzp-er een blog voor mannen onderhoudt of je eigen consultantbureau hebt, dit soort tips voor ondernemers zijn natuurlijk altijd handig. Lees verder voor de 5 beste apps voor zzp-ers.

Google Drive

Wanneer je met anderen samenwerkt en regelmatig documenten, presentaties, formulieren of tekeningen moet uitwisselen, dan is Google Drive een hele handige optie. Sla je bestanden op in de cloud en deel ze via de app privé of openbaar met andere gebruikers. Zie het als een soort virtueel kantoor. Iedereen die inzicht heeft in jouw gedeelde document, kan op zijn beurt weer aanpassingen maken, zodat je makkelijk kunt samenwerken terwijl je je niet in dezelfde ruimte bevindt.

Evernote

Bij het maken van notities is het belangrijk dat dit direct digitaal en op een snelle manier kan. De app Evernote is daarom een goede optie. Naast het typen en opslaan van je idee, kun je al je notities gemakkelijk sorteren. Daarbij kun je labels maken, waardoor je aantekeningen makkelijk terug te vinden zijn. Er zijn veel verschillende manieren van opmaak, zodat je er je eigen draai aan kunt geven.

Hootsuite

Wanneer je je eigen bedrijf hebt, is het beheer van social media erg belangrijk. De app Hootsuite een handig hulpmiddel bij het beheren en integreren van alle afzonderlijke platformen zoals Twitter, Facebook en Instagram. Met Hootsuite kun je berichten inplannen, beheren en analyseren. Kleine ondernemers hebben genoeg aan de gratis versie waarmee je drie accounts van social media kan koppelen. Grotere bedrijven hebben meer aan de Pro-versie.

Parkmobile

Wanneer je voor je werk regelmatig de auto moet nemen om verschillende bezoeken af te leggen, bespaar je een hoop tijd met de app Parkmobile. In plaats van iedere keer op zoek te gaan naar een parkeermeter, zoek je via de app de zone op waar je je auto geparkeerd hebt. Vervolgens zet je de parkeermeter zelf aan. Wanneer je weer vertrekt, zet je via de app de meter weer uit. Het bedrag wordt op deze manier automatisch van je bank afgeschreven.

Dunno

Stel, je zit midden in een meeting en het gaat over een onderwerp waar je even niet zo snel het fijne van weet en je hebt ook geen tijd om uitgebreid het internet af te zoeken voor meer informatie. De app Dunno is daarvoor ideaal geschikt. Je geeft op waar je informatie over wilt en vervolgens leg je je telefoon weg. De app zoekt automatisch alle info voor je op, zodat je later alleen nog maar hoeft te lezen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer