Home Smartphones & Tablets Dé beste sim-only provider!

Dé beste sim-only provider!

by Redactie
Dé beste sim-only provider

Tegenwoordig komt het niet meer voor dat berichten verstuurd worden door een postduif. De wereld is voor een groot deel gedigitaliseerd, waardoor online (bereikbaar) zijn belangrijk is geworden. Bij het kiezen van een nieuw sim-only abonnement kijkt men welke provider dat kan regelen. Maar wie is de beste sim-only provider?

Voordat er gekeken wordt naar de beste sim-only provider, wordt er eerst besproken wat een sim-only is. Een sim-only is een simkaart met daarop je abonnement. De meeste mensen kennen dit als een abonnement zonder toestel. Het voordeel hiervan is dat goedkoop is. Er wordt alleen betaalt voor de belminuten, sms-berichten en MB’s. Bij het aanschaffen van een sim-only moet er gelet worden op de volgende punten:

  • Aantal belminuten: dit is belangrijk als je veel telefoneert.
  • Aantal sms-berichten: vaak gaat dit samen met het aantal belminuten.
  • MB’s aan data per maand: het is belangrijk om hier een goede inschatting van te maken. Tegenwoordig werken veel apps op internet. Als jij daar veel gebruik van maakt, dan heb je veel data per maand nodig.
  • Snelheid van de internetverbinding: kijk ook goed hoe de snelheid is als je databundel bijna op is.
  • Aansluitkosten en simkaart.
  • Duur van het contract.
  • 3G, 4G of 5G: dit bepaalt hoe goed jouw verbinding is met het netwerk.

Alle providers zijn vergeleken op de volgende gebieden: dienstverlening, prijs- en kwaliteitsverhouding, klantenservice en de tevredenheid van bestaande klanten. Bij dienstverlening wordt er gekeken hoe zij omgaan met de klant en of ze leveren wat ze aanbieden. Dan wordt er bepaald of de prijs en kwaliteitsverhouding klopt. Vervolgens wordt de klantenservice beoordeelt. Als laatst wordt er gekeken naar hoe bestaande klanten al die gebieden ervaren.

Provider vergelijken heeft hiervan een top vijf gemaakt. Op de vijfde plek is Hollandsnieuwe geëindigd. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Het sim-only abonnement kan zelf worden samengesteld, echter is er weinig aanbod aan belminuten en data. Op de vierde plek staat Ben. Ben is een aftakking van T-Mobile. Er zijn verschillende bundels ter beschikking voor een maand- of tweejarig contract. De derde plek is voor Youfone. Zij maken gebruik van het netwerk van KPN. Youfone heeft een flexibel aanbod van contracten, daarnaast bieden zij ook extra diensten aan. Simpel is op de tweede plek belandt. Ook zij maken gebruik van het netwerk van KPN. Een groot voordeel van Simpel is, dat zij abonnementen aanbieden voor mensen met een negatieve BKR-registratie en een extra dienstverlening hebben voor kinderen. De beste sim-only provider is Simyo. Ze hebben deze status te danken aan hun simpele en flexibele producten. Het aantal belminuten, sms-berichten en data kan zelf bepaald worden en is maandelijks (gratis) te wijzigen.

Om terug te komen op de vraag “wie is de beste sim-only provider?”, is het antwoord Simyo volgens provider vergelijken. Echter hoeft dit niet voor iedereen te gelden.Het is belangrijk dat je je keuze af laat hangen van de volgende punten: aantal belminuten, aantal sms-berichten, MB’s aan data per maand, snelheid van de internetverbinding, aansluitkosten en simkaart, duur van het contract en of er gebruik wordt gemaakt van 3G, 4G of 5G.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer