Home Smartphones & Tablets De vier meest voorkomende fouten bij mensen wiens telefoon niet meer opstart

De vier meest voorkomende fouten bij mensen wiens telefoon niet meer opstart

by Redactie
Ik wil overstappen op een refurbished iPhone, waar moet ik op letten

Het gebeurt niet vaak dat je je iPhone uitzet, maar soms is het wel nodig. Eventjes niet bereikbaar moet kunnen. Maar liever niet te lang. Extreem vervelend dus als je smartphone vervolgens niet meer opstart. Je hebt niet voor niets honderden euro’s uitgegeven aan dat toestel, wel zo fijn als die dan gewoon doet wat jij wil. Maar die liefde moet wel een beetje van twee kanten komen.

Als jij goed voor jouw mobieltje zorgt, is de kans een stuk kleiner dat je geliefde rechterhand ineens niet meer opstart. Voorkom dus dat je de volgende fouten maakt, daar worden jij en je telefoon een stuk blijer van! 

Fout 1: de telefoon is niet goed opgeladen 

De batterij van je smartphone lijkt steeds sneller leeg te raken. En bij elke nieuwe telefoon word je de belofte gedaan van een accu die lang meegaat, maar toch zul je hem op moeten laden. Als je hem voorzichtig en met geduld op de kabel aansluit, laadt deze op als een zonnetje. Maar je kunt ook gehaast de lader in het gat proppen en denken dat het goed zit.

Zit je oplaadkabel dan wel echt goed aangesloten? Elke keer dat de boel niet goed is aangesloten, laadt je mobiel wisselvallig op. En je raadt het al: kans dat die stuk gaat. Erg zonde als je hem dan niet meer aan krijgt. 

Fout 2: je telefoon is niet teruggezet naar de fabrieksinstellingen 

Wanneer werkt je iPhone goed? Precies, volgens de fabrieksinstellingen. Als je smartphone niet goed functioneert, is dit zeker een wijze stap op uit te voeren. Actuele back-up van al je gegevens en je raakt niets kwijt. 

Fout 3: de iPhone was niet helemaal leeg voordat je hem oplaadde 

Kun jij slapen als je nog vol energie zit? Je telefoon laadt ook een stuk beter op als deze goed moe is. Er is niets mis mee om die batterij af en toe helemaal leeg te laten lopen. Nachtje goed aansluiten op de lader en je mist hem niet eens. Goed voor de levensduur van je iPhone! 

Fout 4: je laat je smartphone niet repareren, maar koopt een nieuwe 

Als je telefoon dan echt kapot lijkt, kun je natuurlijk een nieuwe kopen. Bij Iphone reparatie gouda  ben je als Gouwenaar een stuk goedkoper uit. Met het aanschaffen van een nieuw exemplaar en het instellen en overzetten van je gegevens ben je langer bezig. Repareren is weer helemaal hip! 

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer