Home Gadgets De 3 beste deurbellen met camera

De 3 beste deurbellen met camera

by Rosalyn van Moorselaar
De 3 beste deurbellen met camera

Waarschijnlijk heb jij ook wel eens dat gevoel dat je eerst wilt weten wie er voor jouw deur staat voordat je die opent. Dan is een deurbel met camera een oplossing. Maar het is ook gewoon handig als er niemand thuis is en je toch wilt communiceren met eventuele bezoekers. Denk maar eens aan een pakket dat precies op een tijdstip wordt bezorgd als iedereen buiten de deur is. Dankzij moderne techniek zoals een smartphone en WiFi is het tegenwoordig eenvoudig om een draadloze deurbel met camera te installeren en in feite overal te kunnen gebruiken. De videomogelijkheden zijn ook uit beveiligingsoogpunt een goed idee. We hebben voor jou de beste drie deurbellen met camera op een rijtje gezet.

Cleverdog wifi video deurbel met ontvanger

De Cleverdog is eenvoudig te installeren en maakt direct verbinding met jouw wifinetwerk. Deze deurbel beschikt over 52 verschillende beltonen, zodat je naar behoefte kan afwisselen. Als er iemand op de bel drukt kan jij via de smartphone een beeld zien van degene die dat doet. Je kan de camera ook via je mobiel bedienen en bijvoorbeeld een foto of een video-opname maken van de bezoeker. Je kan gebruik maken van 2-weg communicatie en ook op afstand praten met degene die voor jouw deur staat. De Cleverdog wordt ook geleverd met een ontvanger die je thuis kan gebruiken. De prijs van Cleverdog is bescheiden gelet op de mogelijkheden die deze biedt.

SecuFirst DID501 wifi deurbel met camera

De camera in deze deurbel van SecuFirst heeft een kijkhoek van maar liefst 90 graden. Hierdoor is het vrijwel altijd mogelijk om te herkennen wie er voor de deur staat. Natuurlijk kan je ook op afstand de camera gebruiken via de smartphone en kan je overal in de gaten houden of er bezoek komt. Als jij de mobiel niet gebruikt, kan je toch achteraf nog checken wie er in de tussentijd heeft aangebeld. De beelden worden opgenomen op een micro SD kaart die je eenvoudig kan terugkijken. Deze deurbel heeft ook de mogelijkheid voor 2-weg communicatie. Je kan derhalve ook op afstand via je mobiel overleggen met een bezoeker. Er is ook een optie om je deur op afstand te openen om de bezoeker op die manier toch te kunnen ontvangen. De camera heeft een infrarood optie dus ook bij weinig daglicht kan je deze gewoon gebruiken. Er is een bewegingssensor die je kan gebruiken om ook opnamen te maken als er niet op de bel wordt gedrukt. Een leuk extraatje is de beveiliging tegen diefstal. Om te voorkomen dat jouw deurbel met camera wordt meegenomen is er een speciale schroef aan de onderkant tegen diefstal.

Deurbellen met camera

Ring video deurbel pro

De Ring video deurbel pro is de duurste van het hier genoemde trio maar ook de meest complete. Deze deurbel kan je namelijk eenvoudig combineren met meerdere beveiligingsproducten van Ring zoals camera’s en bewegingssensoren. Maar ook als je deze alleen wilt gebruiken als deurbel met camera zijn de functies zeer compleet. De camera geeft via wifi overal een goed beeld van de aanbeller. Er is een infrarood toepassing en via de ingebouwde bewegingssensor kan je ook opnamen maken als er niet wordt aangebeld. Alle beelden kunnen (tegen betaling) worden opgeslagen in de Cloud.

Ook de communicatie op afstand is via deze Ring video deurbel eenvoudig en helder. Op deze manier kan je dus duidelijke afspraken maken met de pakjesbezorger als die komt op een tijdstip als er niemand thuis is. De deurbel is eenvoudig te installeren en wordt standaard met vier verschillende frontjes geleverd zodat jij kan kiezen welke kleur het beste bij jouw huis past. Ring heeft ook een speciaal gratis nummer als je er ondanks de Nederlandstalige handleiding niet helemaal uitkomt bij het installeren.

Lees ook: Welke smartphonecamera is het best?

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer