Home Gadgets Deze gadgets maken het leven makkelijker

Deze gadgets maken het leven makkelijker

by Redactie
Deze gadgets maken het leven makkelijker

Op zoek naar gadgets die je het leven een beetje makkelijker maken? Tegenwoordig verschijnen er iedere dag wel tien nieuwe dingen op de markt, waardoor technologische innovaties maar moeilijk bij te benen zijn. Om je op weg te helpen hebben we daarom de beste gadgets voor je op een rij gezet.

Oplichtende oplaadkabels

Ken je dat? Je telefoon is leeg en de oplader is in geen velden of wegen te bekennen. Het is donker en je wilt je partner niet wakker maken door het licht aan te doen, dus je gaat naar bed met een lege batterij. Helemaal nergens voor nodig! Met een oplichtende oplaadkabel vind jij je oplader namelijk met het grootste gemak terug. Het is niet alleen handig als je ’s avonds laat thuiskomt, maar ook als je er naar zoekt in je overvolle tas.

Draadloze charging pad

Als je liever helemaal geen gedoe hebt met oplaadsnoertjes, kun je natuurlijk ook voor de draadloze charging pad gaan. Zo heb je nooit meer last van snoeren die in de knoop zitten. Het enige wat je hoeft te doen, is je telefoon op de pad plaatsen. Het doet zijn werk zo goed dat het zich zelfs niet laat belemmeren door een telefoonhoesje. Samsung- en iPhone-gebruikers zijn er in ieder geval enthousiast over.

BIKN Tracking Device

Als je telefoon kwijt is, kun je deze nog proberen te bellen (tenzij die op stil staat natuurlijk). Maar hoe vaak ben jij je sleutels kwijt? Die kun je niet even laten zingen. Daarom is een BIKN Tracking Device zo handig. Zo spoor je binnen no-time je verloren sleutels, maar ook je telefoon op.

Muts of hoofdband met ingebouwde hoofdtelefoon

Het is altijd een gedoe om een muts en hoofdtelefoon tegelijkertijd te dragen. Een muts met geïntegreerde speakertjes is dus veel handiger! Zo kun je ook op de koudere dagen gewoon van je muziek genieten. Een vergelijkbare uitvinding is de hoofdband die ook dient als koptelefoon. Deze is ideaal voor diegenen die slapend naar muziek willen luisteren of juist rustig willen sporten zonder dat hun oortjes uitvallen of hun koptelefoon van hun hoofd glijdt.

Anti-diefstal rugzak met zonnepaneel

Wist je dat er rugzakken bestaan met geïntegreerde zonnepanelen? Zo kun je onderweg altijd je tablet of telefoon opladen! Het is ideaal voor degenen die veel onderweg zijn en het is nog voordelig ook. Als je jouw telefoon altijd onderweg oplaadt, bespaar je thuis toch weer een klein beetje op je energie. Win-win dus! Dat de tas anti-diefstal is, is natuurlijk ook een mooi aspect. Zo houd je al je coole gadgets veilig.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer