Home Gadgets Dit zijn de 5 beste drones op de markt

Dit zijn de 5 beste drones op de markt

by Redactie
Dit zijn de 5 beste drones op de markt

Een drone is een van de laatste technologische ontwikkelingen die voor een groot publiek bereikbaar zijn geworden. Hou jij ervan om met drones te vliegen? Hou er dan altijd rekening mee dat een drone een mooi stuk techniek is dat aandacht nodig heeft. Heb je een drone enige tijd niet gebruikt? Volg de onderstaande stappen voordat je de drone de lucht laat ingaan:

  • Kijk altijd of er een software-update is. Alle fabrikanten brengen regelmatig nieuwe versies uit van hun software. Hierin worden eventuele foutjes hersteld en wordt gerealiseerd dat afstandsbesturing en drone optimaal werken.
  • Controleer alle accu’s omdat deze in het algemeen gevoelig zijn. Kijk of er geen bollingen of lekken zijn ontstaan en de spanning akkoord is.
  • Soms moet het toestel gekalibreerd worden. Dat merk je vaak als er haperingen zijn tijdens de vlucht. Check de gebruiksaanwijzingen of de tips op het internet.

Drone kopen? Onderstaand vind je een aantal toppers:

1. DJI Mavic Pro

Niet de goedkoopste die je kan kopen, maar wel een echte krachtpatser. Deze topklasse drone beschikt over een 1 inch CMOS sensor Hasselblad camera. De drone is opvouwbaar en daarom makkelijk te vervoeren. Met een opgeladen accu is de vliegtijd ongeveer 30 minuten. De accu kan je in iets meer dan een uur weer opladen. Topsnelheid is 72 km/u. De beelden zijn scherper en kleurrijker en daardoor van superieure kwaliteit

2. Eachine E58

Deze drone wordt ready to fly geleverd en is echt voor beginners. De drone heeft een aantal handige vliegmodi en voert met een druk op de knop een aantal manoeuvres uit. De drone is uitgerust met een relatief eenvoudige camera die door toepassing van altitude hold scherpere beelden kan leveren.

De reikwijdte van de Eachine E58 is 80 tot 100 meter en de drone kan ongeveer 7 tot 9 minuten op één accu vliegen. Een leuk model om het vliegen met een drone onder de knie te krijgen.

3. Hubsan Zino H117S

Deze hoogwaardige drone zit in een betaalbare prijsklasse voor de prestaties die worden geleverd. De camera, een 4K UHD Ambarella Sports beeldprocessor, heeft een gyroscopische ophanging waardoor scherpe beelden worden geleverd. De transmissie afstand is ongeveer 1 kilometer. Op een volle accu heb je een vliegtijd van 23 minuten en de maximum snelheid is 60 kilometer per uur.

4. Ryze Trello

Een perfect instapmodel met een redelijke camera en goede prestaties. De video’s worden opgenomen in 720 pixels en foto’s met 5 megapixel.

Op een volle accu kan je 13 minuten vliegen en het bereik is 100 meter. De auto take-off en landing maken de drone zeer goed hanteerbaar.

5. DJI Mavic Mini

Een compacte alleskunner met een gewicht van slechts 250 gram. Prettig om te weten dat deze drone niet onder de regelgeving van 2020 zal gaan vallen vanwege het gewicht. De prestaties zijn er beslist niet minder om. De camerabeelden zijn van uitstekende kwaliteit. Op een volle accu kan je 30 minuten vliegen. Het transmissie bereik is uitstekend en met een vliegbereik van 4.000 meter is deze drone echt een topper. De bediening is eenvoudig en werkt prettig. Deze DJI Mavic is zijn prijs zeker weer waard.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer