Home Gadgets Dit zijn de 5 tofste gadgets die eraan zitten te komen

Dit zijn de 5 tofste gadgets die eraan zitten te komen

by Redactie
Dit zijn de 5 tofste gadgets die eraan zitten te komen

Gadgets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bijna voor elke handeling is tegenwoordig wel een leuke of toffe gadget op de markt gebracht. Doordat gadgets steeds blijven ontwikkelen en er nieuwe varianten blijven verschijnen, is het voor de liefhebbers tijd om de nieuwste gadgets onder elkaar te zetten. Er gaan geruchten dat er een aantal spraakmakende gadgets aan zitten te komen, van de SmartSleep gadget tot een elektrisch longboard. In deze blog lees je meer over de nieuwste en tofste gadgets.

1. De nieuwste Moviphone

Allereerst zijn er op het gebied van smartphones een tweetal modellen die de spotlight pakken. Deze telefoons hebben beide features die niet eerder bij andere telefoons zijn gezien. Wij hebben het natuurlijk over de nieuwe Moviphone. Deze telefoon heeft naast een mooi en clean beeldscherm namelijk een functie waar menig Netflix- en filmliefhebber stijl van achterover zal slaan. In de Moviphone zit namelijk een ingebouwde projector. Je kan jouw telefoon dus ombouwen tot een beamer en al jouw favoriete series op een erg groot oppervlak bekijken. Het enige wat je nodig hebt is een lege muur. Activeer de projector en jouw televisieavondjes zullen beter zijn dan ooit tevoren.

2. De opvouwbare smartphone

Naast de smartphone met ingebouwde projector, komt Samsung ook met een nieuwe parel op de markt. Zij brengen voor het eerst een opvouwbare telefoon uit. We kennen allemaal de struggle van een te grote telefoon. Hoewel we steeds meer met onze smartphones kunnen, worden de toestellen ook steeds groter en breder. De gemiddelde telefoon past niet meer zo makkelijk in jouw achterzak. Daarom zou een opvouwbare variant erg handig zijn. Zo heb je een toestel wat in jouw kontzak past. Als je de smartphone uitvouwt kan je toch van een extra groot beeldscherm genieten.

3. Het SmartSleep gadget

Een nieuwe trend in gadget land is toch wel die van de elektrische gadgets. Zo heeft Philips een SmartSleep gadget op de markt gebracht. Dit is een hoofdband die jou helpt om sneller in slaap te vallen en een dieper slaapniveau te bereiken. De band leest jouw slaapritme uit en met behulp van een app kan jij nu jouw eigen slaap verbeteren en controleren. De hoofdband geeft uit zichzelf bijpassende tonen en geluiden door waardoor jij eindelijk in een diepere slaap terecht kunt komen. En we weten allemaal dat een betere slaap bijdraagt aan een gezonder leven.

4 & 5. Het elektrische skate- en longboard

Een andere trend op het gebied van elektrische gadgets is een elektrisch skateboard. Deze parel komt samen met het elektrische longboard steeds vaker voor in ons straatbeeld. Dit elektrische board zorgt ervoor dat jij je in no-time van de ene kant van de stad, naar de andere kant kunt voortbewegen. De elektrische skateboards zijn snel en klein van formaat, zodat een liefhebber er gewoon tricks mee kan doen. Het elektrische longboard is erg groot en is vooral gemaakt om balans te oefenen en zonder problemen lange afstanden af te leggen. Deze gadget is er zowel voor kinderen als volwassenen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer