Home Gadgets Dit zijn de beste gadgets van 2024

Dit zijn de beste gadgets van 2024

by Redactie
Dit zijn de 5 tofste gadgets die eraan zitten te komen

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een vriend of kennis? Uiteraard kan je die in een leuke webwinkel vinden, zoals www.scalaxl.nl. Wat dacht je van de vetste gadgets van 2024? Sommige zijn al te koop en andere komen in de loop van het jaar op de markt.

Bluetooth polaroidcamera

Vintage is het helemaal en met deze polaroidcamera kan je selfies binnen een minuut afdrukken. Leuk voor een party maar ook om je foto’s gewoon in een lijstje te hangen. Met Bluetooth heb je een eenvoudige verbinding met je smartphone.

Audio zonnebril

Het luxe merk Bose heeft het voor elkaar. Een trendy zonnebril met luidsprekers die in de bril zelf zijn verwerkt. Via Bluetooth kan je muziek via je smartphone eenvoudig koppelen. Geen lastige oordopjes meer en je ziet er ook nog eens flitsend uit met deze chique zonnebril.

Opvouwbare smartphones

In 2024 zal de opvouwbare smartphone op de markt komen, dat lijkt wel vast te staan. Gaat Apple met de eer strijken om een efficiënt model te ontwikkelen of is Samsung sneller en beter. Wie weet komt er een verrassende ontwikkeling uit onverwachte hoek.

Temperature control mug

Het spreekt vanzelf dat jij recht hebt op een warm drankje op precies de juiste temperatuur. Daar hoef je nu niet zelf meer op te letten als je de Ember temperature control mug gebruikt. Deze meet constant de temperatuur en zorgt dat deze altijd goed is. Via je smartphone eenvoudig te bedienen.

Zelfreinigende waterfles

De experts zeggen dat het nog wel meevalt met de bacteriegroei in je waterfles als je daar voorzichtig mee omgaat, maar waarom zou je geen gebruik maken van de techniek die voorhanden is? Deze fles heeft een ingebouwd LED-licht in de dop. Iedere twee uur wordt de fles hierdoor gereinigd als je deze hebt ingeschakeld. Toch een prettig gevoel als je weer een slok neemt.

Anti snurk band

Word je soms een beetje gek van dat gesnurk van je partner? De Anti Snoring Relief Band belooft verbetering. Als de snurker de band draagt, wordt constant zijn of haar houding gemeten. Zodra de slaper op de rug gaat liggen, volgen er lichte vibraties waardoor automatisch de snurker weer op de zij gaat liggen en het irritante geluid ophoudt zonder de slaap te onderbreken. Wat dacht je daarvan?

Dog camera

Als je echt van je trouwe viervoeter houdt, mis je die overdag uiteraard. Maar met de Furbo dog camera kan je via je smartphone contact houden, tegen je hond praten en deze zien. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook op afstand je hond een lekkernij geven door die uit de machine te laten schieten.

Koelkast met multichill

Als je bij thuiskomst een lekker extra koud biertje wilt, koop je gewoon een koelkast met multichill functie. Deze heeft een speciaal vakje waar jouw biertjes extra snel worden gekoeld. Het is volstrekt logisch dat je deze via de app op afstand kan bedienen. Als jouw drankje precies de goede temperatuur heeft, krijg je via de app een seintje.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer