Home Nieuws Elke smartphone of tablet opladen?

Elke smartphone of tablet opladen?

by Redactie
Elke smartphone of tablet opladen

Tegenwoordig zijn er tal van apparaten in huis te vinden waarvoor je een kabel nodig hebt. Het is immers zo dat je voor elk apparaat en voor elk merk weer een andere kabel en adapter nodig hebt. Dat maakt het allemaal niet gemakkelijker. Voor je het weet raak je verstrikt in een bos kabels. Daar is nu dan ook iets op gevonden. Het is de kabel die alle andere kabels overbodig moet maken. Hoe je dat precies moet zien, wordt hier uitgelegd. Op die manier kan je altijd en overal terecht zonder dat je een tas vol kabels bij je draagt.

Telefoon

Het voornaamste apparaat waar we ons op richten is natuurlijk de smartphone. Die is immers dagelijks wel aan een oplaadbeurt toe. Stel nu dat dit gebeurt op het moment dat je net even niet thuis bent en de vriend waar je bij op bezoek bent heeft niet hetzelfde merk als jij. Geen probleem, want dan komt deze kabel in het spel. Het gaat natuurlijk om de Volta. Een kabel die is ontwikkeld rondom een hele nieuwe techniek, magnetisch opladen. Het voordeel hiervan is natuurlijk duidelijk. Je hebt geen vaste aansluitingen meer nodig. Wat de kabel multi-inzetbaar maakt.

Aansluiten

Doordat de Volta magnetisch is, zijn er geen voorwaarden meer om de kabel te kunnen aansluiten. De koppelstukken die nodig hebt, bijvoorbeeld van adapter naar kabel en van kabel naar telefoon, kunnen allemaal aangesloten worden op de Volta. De kabel past daardoor dus altijd. Zo kan je dus iedere telefoon ermee opladen wanneer dit nodig is en waar dit nodig is. Wel is het goed om te weten dat je dus wel de koppelstukken nodig hebt om te kunnen laden, maar dat je geen hele oplader meer nodig hebt. Je kunt dus een Android adapter, met een Volta kabel en een iPhone koppelstuk gebruiken.

Sterker

Wat in ieder geval alvast wel sterk in het voordeel van deze kabel spreekt is dat deze eindelijk wat sterker is gemaakt dan voor de meeste oplaadkabels tot nu toe gold. De Volta breekt niet zo snel en kan dus veel gemakkelijker meegenomen worden. Dit is een andere belangrijke reden om nu eindelijk eens een andere kant op te gaan en niet langer aan het standaardformat vast te houden als het om het opladen van je apparaten gaat. Deze kabel zal je heel veel zorgen gaan schelen en is daarom altijd een goede aankoop te noemen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer