Home Gaming Het perfecte cadeau gezocht? Wallet Top Ups vallen altijd in de smaak

Het perfecte cadeau gezocht? Wallet Top Ups vallen altijd in de smaak

by Redactie

Als we zeggen dat je door het geven van een cadeaubon iemand het perfecte geschenk geeft, zul je ongetwijfeld je wenkbrauwen fronsen. Een cadeaubon is niet het meest originele geschenk en eigenlijk doe je niets anders dan de gelukkige op pad sturen om zelf zijn of haar cadeau uit te zoeken. Desondanks vallen Wallet Top Ups eigenlijk altijd wel in de smaak bij gamers. Heb je nog nooit van Wallet Top Ups gehoord? dan is het tijd voor een kennismaking.

Wat zijn Wallet Top Ups?

Wallet Top Ups is een term voor een cadeaukaart waarmee je aankopen kunt doen in een online gamestore zoals de PlayStation store of de Nintendo e-shop. We hebben het hier dus over een PlayStation Network Card (PSN Kaart) of een Nintendo eShop Card. Je begrijpt wel dat dit een zeer geslaagd cadeau is voor gameliefhebbers. Zij kunnen met dit geschenk zelf de keuze maken voor een game of accessoire die hun aanspreekt en deze aanschaffen met het tegoed dat op hun PSN-account of Nintendo-account staat. Je stuurt de gelukkige hiermee uiteraard niet letterlijk op pad. Het gehele proces gaat uiteraard online.

Aankopen doen in de Nintendo e-shop

Als je in het bezit bent van Wallet Top Ups, kun je op een zeer veilige manier je aankopen doen in de Nintendo e-shop. Je hoeft hiervoor niet je bank- of creditcardgegevens te delen. Er is hierbij gekozen voor een zeer eenvoudig proces want je ontvangt je Nintendo tegoedkaart (Wallet Top Ups) in vorm van een code in je mailbox. Deze code kun je gebruiken om het geld via je Nintendo Switch op je eWallet (je digitale portemonnee) te zetten. Dit bedrag kun je op iedere gewenst moment besteden. Er zit geen “houdbaarheidsdatum” op dit tegoed. Je kunt kiezen om games aan te schaffen maar ook uitbreidingen van games of demo’s van nieuwe games. Daarnaast kun je jouw Nintendo eShop tegoed omzetten in in-game currencies.

Online PSN card kopen

De PlayStation Network Card wordt voor het gemak ook wel een PSN Kaart genoemd. Een online PSN card kopen doe je eenvoudig en snel bij de hierin gespecialiseerde zaken. dit kun je 24/7 doen. Als je dus vergeten bent om een cadeau voor iemand te kopen of je wilt iemand spontaan verrassen, zijn Wallet Top Ups een prima keuze. Na je iDeal betaling ontvang je de PSN codes direct in je mailbox. Wallet Top Ups zijn verkrijgbaar met een waarde van 10, 20 en 50 euro. Het is goed om te weten dat de codes land gebonden zijn. Er zijn dus Nederlandse- en Belgische PSN codes. Dit is ook het geval bij de Nintendo codes.

Als je dus op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een gamer is de keuze snel gemaakt. Wallet Top Ups vallen altijd in de smaak. Je kunt dit geschenk 24/7 aanschaffen zonder de deur uit te moeten. Makkelijker kan het dus niet!

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer