Home Gaming Hoe gaat de nieuwe Nintendo Switch eruit zien?

Hoe gaat de nieuwe Nintendo Switch eruit zien?

by Redactie
Hoe gaat de nieuwe Nintendo Switch eruit zien

Het is eigenlijk al bijna geen geheim meer. De geruchten zijn zo sterk dat het eigenlijk wel waar moet zien. Nintendo zou aan een nieuwe variant van de Switch werken. Dat is ook niet zo vreemd, want de ontwikkelaar maakt al zolang als het bestaat updates en nieuwe varianten van de consoles die het levert. Ook van de handheld consoles. Dat dit dus ook voor de Switch wel het geval moet zijn, lijkt niet meer dan logisch. De vraag is dan natuurlijk wat er nieuw of anders zal gaan zijn. Ook daarover wordt gelukkig flink gespeculeerd.

De batterij

Het mag geen verrassing heten, maar de batterij van de Switch voldoet lang niet altijd aan de verwachtingen van de gamers. Dit is op zich niets nieuws want van smartphones tot elektrische auto’s is er overal wel een probleem met de batterijduur. Dat betekent natuurlijk niet dat er ook niets aan te doen is. Als er dus één gerucht hardnekkig is als het over de toekomst van de Nintendo gaat, dan is het wel dat de batterijen een flink stuk langer mee zullen gaan. Dit zorgt in ieder geval voor veel langer speelplezier bij de liefhebbers. Dat is dus positief.

Het scherm

Een ander punt van aandacht is het scherm. Natuurlijk, toen de huidige variant van de Switch uitkwam, was het type scherm dat deze heeft prima in orde. De ontwikkeling staat echter niet stil en dat heeft dus als gevolg dat schermen zoals die op smartphones worden gebruikt tegenwoordig van veel hogere kwaliteit zijn. Denk aan de 4k-schermen die steeds meer tevoorschijn komen. Het is niet meer dan logisch dat er hevig gespeculeerd wordt over een dergelijk scherm voor op de volgende Switch. Ook dit lijkt een zekerheid te zijn wanneer straks het nieuwe model op de markt zal gaan verschijnen.

Het formaat

Ook over de omvang van de nieuwe handheld wordt al flink gespeculeerd. Het kan best weleens zo zijn dat die een flink stuk kleiner wordt. Ook dit is geen onbekende ontwikkeling binnen Nintendo. Ook dit is immers bij eerdere modellen al eens het geval geweest. Of dit een aparte variant wordt onder de naam Mini, of een aangepast model van de huidige Switch die gewoon iets kleiner is, daar is natuurlijk nog geen duidelijkheid over. Dat er in ieder geval het één en ander aan gaat veranderen, dat lijkt echter wel duidelijk te zijn. Dit maakt het interessant om de ontwikkelingen te volgen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer