Home Gaming Internationale ervaring voor Nederlandse gameontwikkelaar Guerrilla aangetrokken

Internationale ervaring voor Nederlandse gameontwikkelaar Guerrilla aangetrokken

by Redactie
Internationale ervaring voor Nederlandse gameontwikkelaar Guerrilla aangetrokken

Guerilla is al gameontwikkelaar allang geen kleine speler meer. Het Nederlandse bedrijf gooide al hoge ogen wereldwijd. Dat dit ook in de toekomst zo zal zijn lijkt steeds zekerder te worden. Het is namelijk sinds kort zo dat een aantal internationaal ervaren ontwikkelaars zich hebben aangesloten bij het Nederlandse bedrijf. Daardoor wordt ineens ook heel anders gekeken naar mogelijke ontwikkelingen die in de komende tijd op gamegebied zouden kunnen gaan plaatsvinden. Voor de echte liefhebbers is dit natuurlijk een belangrijke zaak om in de gaten te houden. Het gaat om de volgende zaken waarover gespeculeerd wordt.

Groot geheim

Wat in ieder geval interessant is, is dat er flink geheimzinnig wordt gedaan over waar de ontwikkelaars momenteel mee bezig zijn. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk, games worden altijd lange tijd in nevelen gehuld door de ontwikkelaars ervan. De concurrentie hoeft immers niet wijzer te worden dan deze al is. Bij de Nederlandse ontwikkelaar wordt echter misschien wel nog geheimzinniger dan normaal gedaan. Zo werd bijvoorbeeld niet gecommuniceerd over het feit dat het tweetal een overstap had gemaakt van een concurrent naar de Nederlandse ontwikkelaar. Dit geeft aan hoe het project verborgen gehouden wordt voor de buitenwereld momenteel.

Speculaties

Wel is het zo dat de transfer, als dit zo genoemd mag worden, flink wat voer voor speculaties is. Zo werd er bijvoorbeeld gesteld dat het tweetal veel ervaring heeft in multiplayergames. Wat dus zou kunnen betekenen dat de nieuwe game sterk is toegespitst op spelen met meerdere spelers. Hoewel daarbij wel direct ook weer wordt gezegd dat dit slechts speculatie is, simpelweg omdat er niets bekend is over wat er komen gaat. Het lijkt echter wel en logische stap te zijn waar veel mensen zich in kunnen vinden gezien de ontwikkelingen die zich in de afgelopen periode allemaal hebben voorgedaan.

Bekende games

Guerrilla Games is in de wereld van gaming natuurlijk vooral bekend om twee redenen. In de eerste plaats gaat het dan om Killzone en daarnaast natuurlijk Horizon Zero Dawn. Ook dit biedt voldoende voer voor discussie. De meeste experts zijn het er wel over eens dat er bij het geheime project, waarvoor ervaring van buitenaf is aangetrokken, om een geheel nieuwe game zal gaan en niet direct om een nieuw deel in één van beide reeksen. Dit zou dus een geheel nieuwe stap voor de ontwikkelaar zijn, hetgeen de transfers ook voor een belangrijk deel zou kunnen verklaren. Hoe dit werkelijk zit zal binnenkort bekend worden.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer