Home Reviews Dé ultieme JBL Charge 4 review + BESTE aanbiedingen

Dé ultieme JBL Charge 4 review + BESTE aanbiedingen

by Rob

JBL heeft zeer veel keuzemogelijkheden in bluetooth luidsprekers. De Charge 4 is één van de voordelige modellen waarvoor je kunt kiezen. Daarnaast heeft deze speaker vanzelfsprekend een kleiner formaat dan de Xtreme modellen. In deze JBL Charge 4 review lees je alles over deze speaker. Daarnaast laten we je weten waar je moet zijn voor een goede JBL Charge 4 aanbieding en maken we de vergelijking met de Charge 3, de voorganger van dit model.

Wat kun je verwachten van de Charge 4?

De Charge 4 doet zijn naam eer aan. Het is een bluetooth speaker die je ook gebruikt als powerbank voor je smartphone en andere mobiele devices. De 7500 mAh-batterij beschikt over ruim voldoende power. Deze batterij heeft de capaciteit om je (zonder tussentijds op te laden) ongeveer 20 uur van muziek te voorzien, mits je er in die periode niet voor kiest om smartphones op te laden. Na deze periode zal de batterij er 4 uur over doen om volledig op te laden.

De Charge 4 heeft een formaat van 215 x 93 x 95 millimeter en weegt slechts 960 gram. Het is dus een ideale speaker om mee te nemen. Als je onderweg een buitje tegenkomt hoef je je geen zorgen te maken. De speaker heeft een IPX7 stempel gekregen. De speaker heeft een stof- en waterdichte afwerking. Deze dompel dichtheid betekent dat de speaker bestand moet zijn tegen een incidentele blootstelling aan water tot 1 meter diepte voor maximaal 30 minuten maar het is uiteraard niet verstandig om dit uit te proberen. Dit maakt de Charge 4 uiteraard wel uitstekend geschikt om mee te nemen naar het zwembad of het strand. Het zand kun je uiteraard zonder problemen van de speaker afspoelen.   

Ben je op zoek naar de beste JBL Charge 4 aanbieding? Houd dan de website van Coolblue in de gaten aangezien ze regelmatig goede aanbiedingen hebben op bluetooth speakers!

JBL Charge 4 review

JBL had met het ontwikkelen van de Charge 4 de lastige uitdaging om de Charge 3 te overtreffen. Het vorige model was immers één van de best verkochte bluetooth luidsprekers. De combinatie van het compacte design, een prima geluidskwaliteit en de gunstige prijsstelling zijn de bepalende factoren hierin. Iedere JBL Charge 4 review die je op internet leest, richt zich in eerste instantie op deze factoren. De JBL Charge 4 reviews zijn eenduidig met betrekking tot de conclusies op dit gebied. De speaker stelt hierin zeker niet teleur. Dit is ook het geval met betrekking tot het bereik. Een afstand van 10 meter is geen probleem ook met de smartphone in je broekzak. 

De bediening van het apparaat is zeer eenvoudig en werkt intuïtief. Na het aanzetten van de speaker en het indrukken van de bluetooth knop, zal het apparaat snel in de lijst van de gevonden apparaten verschijnen. Je hoeft hier geen toegangscode voor in te voeren. Het bedienen van de speaker kan via het apparaat zelf maar ook op je smartphone. Door gebruik te maken van de JBL connect+ functionaliteit kun je de Charge 4 koppelen aan andere apparaten van het merk zoals de eerder genoemde Charge 3 of de Xtreme 2 om stereoparen te vormen. Daarnaast kun je twee smartphones tegelijk aan het systeem (de JBL-app) koppelen. 

Bekijk onderstaande uitgebreide review over de JBL Charge 4 van Coolblue voor nog meer informatie over deze bluetooth speaker.

JBL Charge 4 en Charge 3, wat zijn de verschillen?

Je zult je afvragen wat de verschillen zijn tussen de JBL Charge 4 en JBL Charge 3 als je het kopen van de JBL Charge overweegt. Op het eerste gezicht lijken de modellen erg op elkaar. Als je goed kijkt, zie je wel dat de bedieningsknoppen een andere plaats hebben gekregen. Daarnaast zijn er onder de “motorkap” wel een aantal verschillen. De batterij heeft bijvoorbeeld met 7500 mAh een hogere capaciteit. Dit komt met name tot uiting in het vermogen van de speakers (30 watt vs 20 watt). De Charge 4 is voorzien van een vernieuwde USB-C ingang, waarmee batterijen sneller kunnen worden opgeladen. De JBL Charge 3 heeft de beschikking over een mini usb ingang. Ook met betrekking tot het frequentiebereik is de Charge 4 de verbeterde versie van zijn voorganger (60 Hz – 20 kHz vs. 65 Hz – 20 kHz). Het nieuwste model heeft een iets groter formaat en is een paar gram zwaarder maar dit zijn uiteraard geen dealbreakers.

Ben je overtuigd van de JBL Charge 4? Je kunt hem voordelig kopen bij onder andere Bol.com en Coolblue. Bestel hem vandaag nog, zodat jij hem morgen al in huis hebt!


JBL Charge 4 kopen

Als je een bluetooth speaker koopt om via de aux ingang naar muziek te kunnen luisteren, kun je zeker een JBL Charge 4 kopen. Dit is absoluut een goede keuze. De Charge 4 is verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt de bluetooth luidspreker onder andere kopen in het zwart, blauw, roze, geel, groen of rood. De bekendere elektronica zaken, zoals Bol.com en Coolblue, hebben de JBL Charge 4 vrijwel altijd op voorraad. Wij adviseren dus om de speaker daar te kopen.

Het is wel goed om je te realiseren dat het verschil met bijvoorbeeld de Xtreme 2 hoorbaar is. Het surround geluid bij een groter formaat luidspreker is logischerwijs beter. Door de geavanceerde mogelijkheden van een moderne smartphone of tablet, kun je dit verschil echter behoorlijk compenseren mocht je dit wensen. De vraag is echter of dit het geval zal zijn. In iedere JBL Charge 4 review wordt de speaker geroemd om het diepe en volle basgeluid. Een vlakke sound zal dus in dit geval steeds minder een game changer zijn. 

Het apparaat biedt het geluid van een middelgrote speaker. De speaker biedt een 360 graden geluid. Je kunt de Charge 4 dus horizontaal en verticaal neerzetten. In de horizontale stand is het geluid wel het beste omdat dan de bass radiatoren het beste tot z’n recht komen.    

JBL Charge 4 aanbieding

Er zijn regelmatig aanbiedingen te vinden van de JBL Charge 4 bij bekende winkels zoals Bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Houd deze winkels dus in de gaten als je geld wilt besparen door een JBL Charge 4 aanbieding op de kop te tikken.

€144,00
Expert.nl

Prijsverloop en prijsdaling alert [SCHRIJF JE IN!]

In de grafiek hieronder zie je het prijsverloop van de JBL Charge 4. Over het algemeen zie je bij gadgets en technische items dat deze vaak met een hoge prijs beginnen en dat deze geleidelijk aan goedkoper worden.

Wil jij de JBL Charge 4 kopen, maar vind je hem momenteel nog te duur? Schrijf je dan snel in voor de prijsdaling alert* en ontvang een e-mail wanneer je hem voor een mooie prijs op de kop kunt tikken!

Prijsdaling alerts van Technika10.nl: wij houden van alle webshops de prijzen bij door middel van productfeeds. Zakt de prijs met meer dan 25% dan krijgen wij (en dus jij) automatisch een alert! Zo word jij automatisch op de hoogte gehouden van de beste JBL Charge 4 aanbieding!

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer