Home Lifehacks Klassieke lifehacks die nu nog altijd werken

Klassieke lifehacks die nu nog altijd werken

by Redactie
Klassieke lifehacks die nu nog altijd werken

Lifehacks lijken misschien helemaal van deze tijd, maar dat is natuurlijk niet het geval. Het zal je niet verbazen dat mensen altijd al bezig waren met het bedenken van handigheidjes die het leven net iets leuker of aangenamer konden maken. Het leuke is dan ook dat een aantal van de hacks uit lang vervlogen tijden tot op de dag van vandaag kunnen werken. Dat maakt het ook leuk om deze hacks eens te bekijken om te zien wat jij eraan kunt hebben. Dat zal vaak veel meer zijn dan je vooraf had ingeschat. Let op de volgende.

Olijfolie om schoon te maken

Er zijn allerlei middeltjes die meerdere functies kunnen vervullen. Een middeltje dat door de overvloed aan middeltjes een beetje op de achtergrond is geraakt, is olijfolie. Natuurlijk gebruiken we het nog altijd om te koken, maar wat je er verder allemaal mee kunt raakt meer en meer op de achtergrond. Het verwijderen van tijdelijke tattoos bijvoorbeeld. Of het schoonmaken van de teerresten onderop je schoenen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een beetje olijfolie op een doekje, uitwrijven op de plek des onheils en voor je het weet is alles weer zo schoon als het zou moeten zijn.

Op je rug slapen

Er zijn talloze voordelen te noemen aan het slapen op je rug. Allereerst is het de beste manier om je lichaamsgewicht te verdelen als je ligt. Daardoor komt er minder druk op je ruggengraad en je gewrichten. Waardoor je dus beter uitgerust raakt en gezonder weer opstaat. Daarnaast is het een manier om rimpels te voorkomen. De slaaprimpels die je oploopt door op je zij of buik te slapen zijn immers een begin van echte rimpels en dat wil je natuurlijk liever niet hebben. Door op je rug te slapen heb je nergens last van. Alleen maar voordeel dus.

Glimmend zilver

Heb je zilverwerk in huis? Waarom zou je daar dure zilverpoetsmiddeltjes voor kopen. Je hebt het perfecte middel namelijk allang in huis. Het is hetzelfde middel waar je ook iets anders mee laat stralen, je gebit. Inderdaad, door tandpasta te gebruiken kan je zilver oppoetsen tot het glimt en blinkt. Dat is natuurlijk ook precies wat je wilt, want dat is juist wat zilver zo aantrekkelijk maakt. Wrijf de tandpasta met een goed doekje uit, spoel het zilver schoon en laat het goed drogen. Meer hoef je niet te doen om te zorgen dat je het mooiste zilver krijgt.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer