Home Tips LED wandlampen met een geïntegreerde dimfunctie

LED wandlampen met een geïntegreerde dimfunctie

by Redactie
led wandlampen

Dimverlichting zorgt ervoor dat je een woonkamer, slaapkamer of een hal direct sfeervol kunt maken. Door te kiezen voor prachtige wandlampen met een dimfunctie maak je jouw ruimte uniek, gezellig én functioneel. Er zijn veel verschillende soorten en maten en in dit artikel lees je meer over wandlampen met een geïntegreerde dimfunctie.

led wandlampen

#1. Energie besparen

Wanneer je kies voor dimbare LED wandlampen, dan zorg je ervoor dat je energie bespaart en daarnaast ook nog eens kan kiezen hoe fel je de verlichting zet. Hierdoor bespaar je twee keer zoveel energie als bij traditionele verlichting. Tip: bij Ledinbouwspotsleds.nl heb je dimbare up & down wandlampen. Deze zijn tweezijdig verlicht en hierbij kun je kiezen of je alleen boven, onder of beide verlicht wil hebben. Hierdoor kan je de lampen perfect afstellen op de sfeer in huis.

#2. Sfeer en uitstraling

De wandlampen geven een unieke look aan de ruimte. Doordat je niet vaak wandlampen tegenkomt zorg je ervoor dat je echt een eyecatcher in de ruimte creëert. De lampen staan mooi in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer en zelfs in de tuin! Hang deze aan de buitenmuur of een schutting, zodat je een prachtig effect krijgt wanneer je buiten in de avond geniet in de tuin. Een wandlamp zwart staat in elk interieur mooi. Denk aan een moderne inrichting, landelijke woning of aan een botanisch interieur.

LED wandlampen met een geïntegreerde dimfunctie

#3. Comfort

De dimfunctie bij de wandlampen zorgen voor een hoge mate van aanpasbaarheid en flexibiliteit. Je kunt het helemaal afstemmen op wat jij fijn vindt. Wil jij een goed boek lezen en heb jij wat licht nodig? Dan zet je de lampen aan. Liever een filmpje op de bank kijken met gezellig schemerlicht? Dan zet je de lampen iets zachter. De lampen brengen daarom niet alleen sfeer mee, maar ook enorm veel comfort.

#4. Spotlight

Heb jij mooie kunst hangen, een schilderij, foto of ander object dat jij graag uitgelicht wil hebben? Dan is het extra leuk om de wandverlichting onder of boven dit object te plaatsen. Hierdoor zorg je ervoor dat hetgeen wat jij in de schijnwerpers wil hebben mooi naar voren komt.

LED wandlampen hebben dus vele voordelen en passen mooi in ieder interieur. Ben jij op zoek naar een wandlamp zwart? Neem dan zeker eens een kijkje online en bekijk welke het beste bij jouw woning past. Tip: vergeet niet om rekening te houden met de vorm van de lampen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer