Home Lifehacks Lifehacks die je nog niet kende maar je leven direct verbeteren

Lifehacks die je nog niet kende maar je leven direct verbeteren

by Redactie
Lifehacks die je nog niet kende maar je leven direct verbeteren

De kans dat je alle lifehacks op aarde al kent en er gretig gebruik van maakt is best aanwezig. Toch is het de moeite waard om een poging te doen om er een paar aan te dragen die je nog niet kent. Er zijn immers nog talloze kleine dingetjes die je kunt doen om je leven nog net iets beter te maken. De volgende hacks zijn bijvoorbeeld helemaal nog niet zo vaak besproken, dus de kans is groot dat je ze voor het eerst in je leven tegenkomt. Daarmee wordt jouw leven een stuk leuker.

Knopen en nagellak

Een reden waarom een shirt niet meer te dragen is, is het ontbreken van een knoop. De draad waarmee de knopen aan de overhemden wordt genaaid zijn nu eenmaal teer. Als daar toch eens iets aan gedaan kon worden. Wat je in ieder geval zelf kunt doen is een beschermlaagje aanbrengen. Daarvoor gebruik je nagellak. Bedenk je wel dat er een specifiek type nagellak voor nodig is, namelijk de kleurloze. Het ziet er immers niet goed uit om op je overhemden in het midden van de knopen overal een puntje rood, roze of paars op het draad te zien zitten.

Zilverpapier

Zilverpapier is een goede geleider. Vooral wanneer je ergens energie in moet zien te krijgen. Dit betekent niet dat je voortaan overal maar zilverpapier in moet proppen, want dat kan dus ook heel gevaarlijk zijn. Het kan je echter wel helpen om beter om te gaan met het opladen van batterijen. Wanneer je bijvoorbeeld een AA-oplader hebt, maar je moet AAA-batterijen van nieuwe energie voorzien. Dan doe je deze gewoon in de AA-oplader en stop je bij de min tussen de opladen en de batterij gewoon een bolletje zilverpapier. Zo los je dat gemakkelijk op en heb je volle batterijen.

Kruimeldief 1.0

Een probleem dat echt helemaal bij deze tijd hoort, is de last die je hebt van kruimels in je toetsenbord. Je werkt immers meer en meer met je computer of laptop. Heb je lunchpauze, dan verlaat je je plek niet, maar check je je facebook of insta. Wanneer je lekker je broodje of koekje eet, dan ontkom je niet aan kruimels tussen de toetsen. Dit is erg vervelend. De oplossing is echter simpel en op elk kantoor te vinden. Het gaat natuurlijk om Post-its. Als je ergens gemakkelijk kleine kruimeltjes mee kunt opvissen uit moeilijk bereikbare plekjes, dan is het wel met de plakrand van deze memobriefjes.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer