Home Gadgets Nooit meer wisselen: één bril voor alle omstandigheden

Nooit meer wisselen: één bril voor alle omstandigheden

by Redactie
Nooit meer wisselen één bril voor alle omstandigheden

Een bril die overal voor gebruikt kan worden, zou dat niet ongelofelijk makkelijk zijn? Het gaat dan natuurlijk niet alleen maar om lezen en veraf zien, maar juist ook om de dingen die het leven leuk maken. Zoals in de zon kunnen kijken en er nog een filmpje van kunnen maken ook. Gelukkig is die bril van de toekomst inmiddels gewoon een bril van het heden. Een zonnebril met camera kan je tegenwoordig gewoon kopen. Wat moet je allemaal weten over deze gadget? Is het de moeite waard om er zelf ook één aan te schaffen bijvoorbeeld?

Niet duur

Het belangrijkste eerst. Er zijn al zonnebrillen met een ingebouwde camera te koop voor een paar tientjes. Zo heb je dus voor een klein bedrag al prima plezier. Natuurlijk wil je dan wel meer weten. Je wilt bijvoorbeeld weten of de beelden ook wel goed zijn. En je wilt weten of je wel echt van een zonnebril kunt spreken als er ook allerlei andere functies ingebouwd zitten, of is de bescherming helemaal niet zo goed als bij de klassieke zonnebril? Allemaal te rechtvaardigen vragen waar je een antwoord op verdient. Daarom is het ook goed om de volgende zaken te weten.

De camera

Aan de camera die in de bril gebouwd zit, zitten voordelen en nadelen. In de eerste plaats de voordelen. Het toestel is heel klein en past in de bril zonder dat dit anderen opvalt. Je kunt er dus heel onopvallend mee filmen wanneer je dit zou willen. De batterij is bovendien behoorlijk krachtig dus vier uur tot vijf uur aan beeldmateriaal schieten is wel goed mogelijk. Dan de keerzijde van het gebruiken van deze camera. Doordat alles zo compact gehouden is, is het ook zo dat de kwaliteit iets minder is. De camera’s zijn simpelweg nog niet krachtig genoeg voor topkwaliteit beeld.

De bril zelf

Natuurlijk is het wel ook belangrijk dat de bril zelf er een beetje goed uitziet. Als de camera niet te zien is omdat de bril oerlelijk ontworpen is, dan heb je er natuurlijk nog niets aan. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat dit niet aan de orde is. Het is zelfs zo dat de zonnebril ook gewoon te dragen is wanneer je geen plannen hebt om te filmen. Het model is sportief en past prima in de lijn van de huidige trends op brillengebied. Daardoor is het gewoon een prima aankoop voor de lage prijs die ervoor gevraagd wordt.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer