Home Elektronica Samsung HW K335 soundbar review, een slimme besparing?

Samsung HW K335 soundbar review, een slimme besparing?

by Rob
Samsung HW K335 soundbar

Als je van plan bent om je TV geluid een upgrade te geven door een soundbar hierop aan te sluiten, heb je verschillende opties. Een van deze opties is de Samsung HW K335 soundbar. Dit is een soundbar die tegen een vrij scherpe prijs wordt aangeboden als je dit vergelijkt met andere opties. Is de Samsung HW K335 soundbar een slimme besparing? In deze review ontdek je het antwoord.

Samsung HW K335, waar hebben we het over?

In ons artikel over wat de beste soundbar is die je op dit moment kunt kopen, ontdek je dat we diverse modellen van Samsung onder je aandacht brengen. Het Zuid-Koreaanse merk is dan ook een van de grotere spelers op dit gebied. De Samsung HW K335 staat niet in dit rijtje (we moesten een keuze maken) maar had er prima tussen kunnen staan. De Samsung HW K335 is de opvolger van de populaire Samsung HW-J355. Het is een voordelige 2.1Ch stereo soundbar met subwoofer waarmee je het TV geluid kunt verbeteren.  

Samsung HW K335 review

Dat de Samsung HW K335 al een tijdje op de markt is, zie je terug in de prijsstelling. Bij een aanbieder als Bol.com kun je deze soundbar voor iets minder dan 100 euro aanschaffen. Daarnaast kun je wel eens een interessante Samsung HW K335 tegenkomen. Het is goed om in deze Samsung HW K335 review direct je verwachtingspatroon van deze soundbar de juiste richting op te sturen. Als je op zoek bent naar een full-surround sound setup verwijzen we je door naar het artikel waar we eerder in dit artikel aan gerefereerd hebben. De Samsung HW K335 is geschikt om je TV geluid flink te upgraden (vooral op gebied van de lage frequenties (bastonen) maar veel meer mag je voor deze prijs ook niet verwachten.

Je kunt deze soundbar verbinden met je TV met een optische- of  AUX kabel (niet meegeleverd) of met behulp van Bluetooth. Het maken van een verbinding gaat heel eenvoudig. De Samsung HW K335 kan beoordeeld worden als een gebruiksvriendelijke soundbar. Naast je TV kun je ook het geluid van andere apparaten afspelen op de soundbar. De geluidskwaliteit van de Samsung HW K335 is goed. Je kunt kiezen uit zes verschillende sound effecten.  De soundbar biedt een RMS vermogen van 130W, ruim voldoende om iedereen in de directe omgeving van een mooi geluid te voorzien. Het is wel goed om te realiseren dat het systeem niet uit te breiden is tot een full surround systeem. Daarnaast  moet je ook realiseren dat de kabel aan de subwoofer niet los te koppelen is.     

Samsung HW K335 kopen?

De soundbar zelf is 90.7 cm lang, 5.3 cm hoog, en 7 cm diep. De subwoofer heeft een afmeting van 30 cm hoogte, 15.4 cm breedte, en 28.6 cm diepte. Het systeem wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening. Helaas wordt het systeem geleverd zonder optische-, AUX- of USB kabel maar deze zijn eenvoudig te bestellen. De bouwkwaliteit van het systeem is prima, over het design valt te discussiëren en het geluid is als zeer acceptabel te beoordelen. Als dit de criteria die voor jou belangrijk zijn om een Samsung HW K335 kopen, maak je een goede keuze. 

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer