Home Smartphones & Tablets Slimme deal: niet van telefoon, maar van abonnementsvorm veranderen

Slimme deal: niet van telefoon, maar van abonnementsvorm veranderen

by Redactie
Slimme deal: niet van telefoon, maar van abonnementsvorm veranderen

De ontwikkeling van smartphones blijft maar doorgaan. Er lijkt geen einde aan te komen. Leuk voorde echte techfreaks, maar minder leuk voor je portemonnee. Daarom is het ook weleens handig om te bekijken hoe je wat langer met je telefoon kunt doen. Het aangaan van nieuwe abonnementen met bijbehorende nieuwe telefoons is immers flink prijzig. Daarom zijn er ook voldoende alternatieven die ook heel interessant kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende zaken met betrekking tot abonnementen. Dit maakt het makkelijker om ook nadat je abonnement afloopt goed bereikbaar te blijven voor iedereen.

Sim only

De makkelijkste manier om je telefoon langer te bewaren dan je abonnement duurt is natuurlijk door voor sim only te kiezen. Eigenlijk is dit gewoon een abonnement zonder een telefoon. Dat is mooi, want dat toestel heb je toch al. Dit is dan ook precies de reden waarom je hiervoor kiest. Je kunt zo immers ook een tweede abonnementstermijn met dezelfde telefoon blijven doen. Je bent hooguit wat kosten kwijt aan wat kleine zaken op het vlak van onderhoud omdat je toestel wat ouder wordt en veel gebruikt is door de jaren heen. Dit weegt echter makkelijk op tegen een nieuwe telefoon.

Vooraf betalen

Is juist het abonnement een probleem voor je, ga dan voor prepaid. Of nog beter, ga voor prepaid only. Prepaid only is eigenlijk niets anders dan prepaid zoals dit vroeger was in de tijd van voor de smartphones. Tegenwoordig komt dit weer op door de opkomst van wifi. Dit heb je immers thuis en in vrijwel elk pand en zelfs steden bieden stadswifinetwerken aan tegenwoordig. Daardoor heb je eigenlijk nauwelijks nog data nodig. Dan kan je dus beter per eenheid betalen door voor prepaid only te gaan. Dit is dus een hele goede optie om je kosten in eigen hand te houden.

Geld genereren

Je kunt ook je oude toestel inzetten om de kosten van je nieuwe pakket te drukken. Bijvoorbeeld door je toestel eerst te verkopen en dat geld te gebruiken voor je nieuwe pakket. Of door het in te ruilen. Dit wordt ook steeds vaker aangeboden door verkopers van abonnementen en telefoons. Op die manier kan je het allemaal net iets goedkoper voor jezelf maken en heb je net wat meer mogelijkheden. Dat is natuurlijk uiteindelijk ook waar het je om gaat. Je hebt wat je wilt, maar je bent niet te veel geld eraan kwijtgeraakt. Iedereen wint.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer