Home Tips Tech trend op de werkvloer: elektrische display liften

Tech trend op de werkvloer: elektrische display liften

by Redactie
Tech trend op de werkvloer elektrische display liften

In de wereld van de technologie is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. In dit artikel gaan we het hebben over elektrische display liften. Het is geen nieuwe uitvinding, maar wel een duidelijke trend op de werkvloer. Steeds meer kantoren, vergaderruimtes en andere werkplekken genieten van de voordelen van deze moderne TV liften. Hieronder worden de 3 verschillende types toegelicht die op verschillende manieren te gebruiken zijn.

Stevige vloer-wandoplossing voor optimale veiligheid

Bij een display lift met een vloer-wandoplossing wordt het scherm zo dicht mogelijk tegen de wand bevestigd en steunt het tegelijkertijd op de vloer. Hierdoor is het systeem super stevig en de beste keuze voor optimale veiligheid. De display lift wordt niet alleen gebruik in werkomgevingen, maar ook in klaslokalen en andere onderwijsruimtes. Het scherm kan veilig op en neer bewegen en niet omvallen. Het is daarnaast een hele compacte manier om de technologie te integreren. Een vloerstandaard of mobiele trolley neemt namelijk meer ruimte in beslag.

Moderne upgrade met de vloerstandaard

In kantoorpanden en ontvangstruimtes is een moderne vloerstandaard een hele populaire keuze. Het wordt zowel gebruikt voor TV schermen als voor interactieve schermen. Een elektrische lift met vloerstandaard is de ideale optie als een display op een vaste plek moet blijven staan, maar compacte vloer-wandmontage niet mogelijk is. De standaard brengt bovendien een hele moderne en stijlvolle look met zich mee. Het is dus een upgrade voor het gebruiksgemak en voor de sfeer in de ruimte.

Mobiliteit en flexibiliteit van trolleys

Als de display lift geschikt moet zijn voor verschillende situaties, wint het flexibele trolley systeem. Een trolley maakt het heel eenvoudig om schermen te verplaatsen naar verschillende ruimtes of locaties. Of het nou gaat om een spontane brainstormsessie of een presentatie voor een nieuwe klant. Een mobiele display lift sluit erg goed aan bij de flexibele werkomgeving die momenteel erg populair is.

TV lift voor zakelijk gebruik en privé doeleinden

De elektrische display lift en TV lift transformeert de manier waarop technologie wordt geïntegreerd in zakelijke omgevingen. Eigenlijk kan het tegenwoordig niet meer ontbreken op de werkvloer! Ook voor privé doeleinden zijn er moderne display systemen verkrijgbaar. Zelfs in de woonkamer kan het handig zijn om het TV scherm met gemak in hoogte te verstellen of (bij gebruik van een mobiele trolley) te verplaatsen naar een andere hoek. Toch blijft de voorkeur in woningen voorlopig nog uitgaan naar draaibare TV beugels in plaats van elektrische systemen die meer ruimte in beslag nemen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer