Home Tips Uitgelicht: de Epson Expression Home XP 2100

Uitgelicht: de Epson Expression Home XP 2100

by Redactie
Uitgelicht de Epson Expression Home XP 2100

De printer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Zelfs met de komst van de cloud is er nog altijd voldoende wat uitgeprint moet worden. Daar wil je dan dus ook wel de best mogelijke printer voor hebben. Het liefst kies je voor een all-in-one printer waarmee je ook kan kopiëren en scannen. De Epson Expression Home XP 2100 is daar het juiste model voor. Daarom dat deze printer in dit artikel even extra in het zonnetje wordt gezet. Zo weet je direct of het ook iets voor jou is.

Passend in elk kantoor

Een belangrijk voordeel van de Expression Home XP 2100 is dat deze lekker compact van formaat is. Daardoor past deze dus ook in elk soort kantoor. Of het nu een grote bedrijfsruimte is waar je er met al je collega’s gebruik van maakt. Of het is in je eigen kantoor aan huis. Bovendien is alles gemakkelijk te verzorgen. Bekijk de inktcartridges behorende bij de Epson XP 2100. Je ziet dan direct hoe gemakkelijk het is om te zorgen dat je altijd alles kan printen met dit model. Dit is een belangrijke factor in de populariteit ervan.

De hoge snelheden

Moderne vormen van printen moeten natuurlijk ook bij de huidige manier van werken passen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je er graag het tempo in wilt houden als je aan het werk bent. Kies je voor de XP 2100? Dan kan je tot wel 10 pagina’s per minuut printen. Mits je dat in zwart wit doet natuurlijk. Het is bovendien ook nog eens zo dat je deze gemakkelijk kan koppelen aan elk soort computer of laptop. Dat maakt het werken ermee dus ook nog net iets simpeler. Het helpt je om snel iets uit te printen wanneer dat nodig is.

Voor verschillende klussen

De XP 2100 is vooral ook aantrekkelijk omdat je er verschillende taken mee kan uitvoeren. Het is niet zo dat de printer alleen maar lekker werkt wanneer je daar tekst mee afdrukt. Het is juist ook fijn om te weten dat je net zo gemakkelijk met diagrammen aan de slag kan gaan. Dit komt omdat de afdrukresolutie bovengemiddeld is. Zo kan je dus zelfs een heel rapport ermee afdrukken dat je zo kan uitdelen aan de aanwezigen wanneer je een bespreking hebt. Je maakt het je door het gebruik van deze printer dus eigenlijk gewoon gemakkelijk.

Geen aansluitingen meer nodig

Het fijne aan het werken met deze printer is dat je dit kan doen zonder dat je aansluitingen of kabels nodig hebt. Je kan namelijk gewoon wifi gebruiken. Zo kan je communiceren vanaf je laptop of PC en zorgen dat de printopdracht direct wordt uitgevoerd door de printer. Dit is niet de enige mogelijkheid die je hebt. Wifi is ook in te zetten als je wilt verbinden met een smartphone of tablet. Alleen is het dan wel zo dat je er goed aan doet om ook de Epson iPrint App te gebruiken. Zo is alles in een handomdraai voor je verzorgd.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer