Home Tips Waarom je een Sim Only abonnement moet nemen

Waarom je een Sim Only abonnement moet nemen

by Redactie
Waarom je een Sim Only abonnement moet nemen

In een wereld waarin technologie en communicatie een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden, is een mobiele telefoon een onmisbaar hulpmiddel geworden. Maar als het gaat om het kiezen van een telefoonabonnement, zijn er veel opties om uit te kiezen. Een van de meest populaire keuzes is een Sim Only abonnement. Een Sim Only abonnement biedt tal van voordelen ten opzichte van telefoonabonnementen met een toestel. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten overwegen om een Sim Only abonnement te nemen.

Het bespaart kosten

Een van de belangrijkste voordelen van een Sim Only abonnement is de kostenbesparing. Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het abonnement zelf, zonder dat je ook nog eens maandelijks afbetaalt voor een telefoontoestel. Dit kan aanzienlijk goedkoper zijn dan een abonnement met een toestel, vooral als je al een goede telefoon hebt. Er zijn verschillende soorten sim only abonnementen. Bij Youfone kun je kiezen voor een goedkoop sim only abonnement met 5gb. Hiermee kun je besparen op je maandelijkse telefoonrekening en meer geld overhouden voor andere uitgaven.

Er is meer flexibiliteit

Met een Sim Only abonnement geniet je van maximale flexibiliteit. Je kunt zelf ieder moment een andere telefoon kopen. Je bent niet beperkt tot de keuzes die worden aangeboden door de provider en je kunt op elk moment upgraden naar een nieuw model zonder te hoeven wachten tot je contract is afgelopen.

Met een Sim Only abonnement kun je meestal maandelijks je bundel aanpassen. Als je merkt dat je meer data, belminuten of sms’jes nodig hebt, kun je gemakkelijk je abonnement upgraden. Omgekeerd, als je merkt dat je minder gebruikt dan verwacht, kun je je abonnement downgraden en geld besparen. Dit geeft je de flexibiliteit om je abonnement aan te passen aan je veranderende behoeften. Veel sim only-providers bieden zelfs de mogelijkheid om voor een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen. 

Er is geen sprake van een BKR-registratie

Een ander voordeel van een Sim Only abonnement is dat er geen BKR-registratie plaatsvindt. Bij telefoonabonnementen met een toestel wordt het toestel als een lening beschouwd, waardoor een BKR-registratie nodig is. Dit kan van invloed zijn op je kredietwaardigheid en kan problemen veroorzaken bij het aanvragen van andere leningen, zoals een hypotheek. Met een Sim Only abonnement vermijd je deze BKR-registratie, omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het aanschaffen van een telefoontoestel.

Het behouden van je telefoonnummer

Als je al een telefoonnummer hebt dat je wilt behouden, is een Sim Only abonnement de perfecte keuze. Je kunt eenvoudig je bestaande nummer behouden en overstappen naar een andere provider zonder gedoe. Dit is vooral handig als je al langere tijd hetzelfde nummer hebt en het niet wilt veranderen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer