Home Technologie Wat je allemaal kunt doen met de Surface Hub 2 van Microsoft

Wat je allemaal kunt doen met de Surface Hub 2 van Microsoft

by Redactie

Apple heeft de iPad, Microsoft heeft de Surface. Wil je op ondernemers vlak het maximale eruit halen, dan ga je voor de Surface Hub. Wil je nog meer, dan ga je voor de Surface Hub 2. Dan vraag je je natuurlijk af: wat kan je hier dan eigenlijk allemaal precies mee? Een logische vraag die ook een uitgebreid antwoord verdient. Daarom is het leuk om eens in de nieuwe hub te duiken en te kijken wat deze allemaal te bieden heeft aan de ondernemer van het digitale tijdperk. Dat blijkt best veel te zijn.

Muur maken

Wat vooral interessant is aan de Microsoft Hub 2, is dat je hem zo groot kunt maken als je zelf wilt. In de basis is deze 50,5 inch. Dat is natuurlijk al een flink scherm waar je flink wat informatie op kwijt kunt. Dat hoeft echter lang niet altijd te betekenen dat dit in elke situatie ook echt genoeg is. Geen probleem, want daar heeft de fabrikant een oplossing voor. Je kunt de Surface ook gewoon koppelen aan een andere Surface, en nog één, en nog één. Zo krijg je dus al snel een muur van beeld waar je mee kunt werken.

Snel schakelen

Ook niet onbelangrijk is dat de Surface Hub 2 gemakkelijk op verschillende manieren te gebruiken is. Gebruik de vier gekoppelde schermen als één groot beeld met een brede oriëntatie. Of gebruik de portretoriëntatie om vier pagina’s naast elkaar direct in beeld te brengen. Dit maakt het gemakkelijk om de zaken goed in perspectief te kunnen zetten. Alleen al om die reden is het gemakkelijk om hiermee te werken. Zeker ook omdat je dit op elk gewenst kunt wisselen, zonder uitschakelen of resetten. Dat is nog eens snel en handig doorwerken als ondernemer. Dit is één van de meest interessante opties.

Groot werken

Het is wel zo dat de Surface 2 vooral gericht is op grote presentaties. Zowel de hardware als de software is gericht op presentaties voor groot publiek met alles erop en eraan. Dit is misschien ook wel juist wat je zoekt als ondernemer. Daarom is het goed om te weten dat de hardware in de praktijk getest is en dus ook echt voldoet aan eisen zoals die in de moderne tijd gelden. Wel is het belangrijk om te weten dat het aanschaffen ervan wel een flinke investering zal vergen. Hier moet je dus wel op voorbereid zijn voor je eraan gaat beginnen.

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer