Home Business Welke Azure training is geschikt voor mij?

Welke Azure training is geschikt voor mij?

by Redactie
Welke Azure training is geschikt voor mij

Als je je afvraagt welke Microsoft Azure-certificeringen voor jou het beste zouden kunnen zijn, kan het handig zijn om een overzicht te krijgen van de verschillende routes die beschikbaar zijn. Op deze manier kun jij je leertraject makkelijker plannen en Azure-certificeringen kiezen waarmee je je doelen kunt bereiken. Laten we eens kijken welke Microsoft Azure certificeringen er allemaal zijn.

Inhoudsopgave

AZ-104

De Microsoft Certified Azure Administrator Associate (AZ-104 training) certificering is voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheren van dingen in de cloud. Dit omvat het regelen van cloud-bestanden en -hulpmiddelen, en het regelen van de cloud-infrastructuur. De certificering leert je belangrijke vaardigheden zoals het instellen van back-ups in Azure, het beheren van groepen van Microsoft Azure-hulpmiddelen, het beheren van Azure-abonnementen, het maken van opslagruimte in Azure, het gebruiken van virtuele computers in Azure, het beheren van Azure Active Directory, en het opzetten van een Azure load balancer. Als je deze certificering behaalt, laat je zien dat je een goede basis hebt in dingen als opslag in de cloud, beveiliging, netwerken en computers. Ook toont het aan dat je goed bent in het gebruik van PowerShell, het Azure-portal en de command-line interface. Met de Azure Administrator Associate-certificering kun je banen vinden zoals Azure Administrator, Systeembeheerder of Databasebeheerder. Het is ook een goede basis om verder te groeien en meer te leren over Azure.

DP-300

De Microsoft Certified Azure Database Administrator Associate (DP-300) certificering is voor mensen die werken met databases en gegevens. Ze beheren zowel lokale als cloudgebaseerde databases met behulp van SQL Server en Microsoft Azure Data Services. Met deze certificering laat je zien dat je in staat bent om cloud-gebaseerde en hybride dataplatform oplossingen te gebruiken en beheren. Je leert ook hoe je data platform resources plant, implementeert en optimaliseert. Daarnaast leer je hoe je een veilige omgeving creëert en beheert, en hoe je bepaalde taken uitvoert met behulp van T-SQL. Deze certificering kan je carrière een boost geven. Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het dagelijks beheer van moderne relationele databases, mogelijk in samenwerking met Azure Data Engineers.

AZ-500

De certificering van Microsoft Certified Azure Security Engineer Associate (AZ-500) laat zien dat je de vaardigheden hebt om organisaties te helpen bij het beveiligen van netwerken, gegevens en applicaties in de cloud. Je leert over Azure log analytics, het beheren van beveiligingswaarschuwingen, het beveiligen van cloud infrastructuur en Azure Privileged Identity Management. Met deze kennis kun je ervoor zorgen dat gegevens veilig zijn in de cloud en gebruikers leren hoe ze zich het beste kunnen beveiligen. Met deze certificering kun je werken in de groeiende beveiligingssector en biedt het kansen voor een stabiele baan en mogelijkheden om te groeien in je carrière in een snel veranderende technologische omgeving. Welke training past bij jou?

You may also like

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer Lees Meer